1 railsysteem mat crème van 1960 mm breed met een totale hoogte van 2350 mm

Left Information
Breedte
Profielkleur
Totale hoogte +/- 20 mm
Aantal panelen
Aantal rails
Beschikbaarheid
Right Information
1960 mm (1-rail)
Mat crème (RAL 9001)
2350
1 paneel 980mm breed
1
Uit voorraad leverbaar

Incl. BTW en gratis verzending

Montage
Omschrijving
Bij het monteren van glazen schuifwanden onder een overkapping, heeft u kit nodig om schroeven waterdicht af te kitten. Deze kit wordt standaard meegeleverd bij een Gumax(r) overkapping, maar wordt niet meegeleverd bij een set glazen schuifwanden.
Opties
Volgende Stap
Fundering
Prijs zoals samengesteld:
0,00

Incl. BTW en gratis verzending

Met Gumax® glazen schuifwanden sluit u uw overkapping eenvoudig af zonder lichtinval te verliezen. Bij mooi weer opent u de schuifdeuren en op koudere dagen maakt u een afgesloten ruimte van uw terras. Zo geniet u het hele jaar door comfortabel van uw terrasoverkapping. De glazen schuifwanden zijn te plaatsen onder terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports. U kunt zowel de voorkant als de zijkanten van de ruimte afsluiten met de schuifdeuren. Voor het plaatsen van glazen schuifwanden aan de zijkanten van Gumax® overkappingen zijn 8° spieën voor glazen schuifwanden nodig. Deze kunt u vinden bij de losse onderdelen.

Afmetingen glazen schuifwanden
Raadpleeg de meetinstructies om na te gaan of deze set glazen schuifwanden aansluit op uw situatie. U vindt hier tevens de exacte afmetingen van de aluminium profielen.

Fundering
Voor de fundering van de glazen schuifwanden adviseert Tuinmaximaal aluminium funderingskokers mee te bestellen. Gebruikt u geen funderingskokers? Zorg er dan voor dat u beschikt over een fundering van minimaal 10 cm breed en 10 cm diep die minstens 390 KG per strekkende meter kan dragen en geheel waterpas is.

Accessoires
Maak uw glazen schuifwanden compleet met diverse accessoires als handgrepen, tochtstrips en sierstrips. Tochtstrips beperken niet alleen de doorlating van wind, ook muggen en vliegen blijven buiten de ruimte. Combineer de tochtstrips met sierstrips voor een fraaie afwerking. Ook zijn er U-profielen beschikbaar die tegen de muur of staander geplaatst dienen te worden. In combinatie met tochtstrips gaat u daarmee de tocht tegen aan de zijde van de staanders of de muur. Let op: heeft u een Gumax® overkapping van 6,06 meter breed en een 6-sporig railsysteem aan de voorzijde? Het is dan noodzakelijk om U-profielen te plaatsen zodat de deuren aansluiten op de staanders.