Tuinmaximaal dealer

Veelgestelde vragen dealerschap Tuinmaximaal

Aanvraag dealerschap

Ieder bedrijf kan een aanvraag doen voor het Tuinmaximaal dealerschap.

Tuinmaximaal hanteert consument adviesprijzen die u kunt vinden op onze website.
U mag geen content van de website van Tuinmaximaal gebruiken, behalve de samengestelde content onder de categorie ‘’Content voor dealers’’ verderop te vinden in deze veel gestelde vragen.
U dient via de website te bestellen.
U dient alle ‘’veel gestelde vragen voor dealers’’ in acht te nemen.

 1. Klik bovenaan deze pagina op ‘’dealerschap aanvragen’’ en vul het formulier in.
 2. Uw aanvraag wordt per mail bevestigd.
 3. U kunt inloggen met het door u ingevulde emailadres en wachtwoord.
 4. Vanaf dit moment staat uw kortingspercentage nog op 0%.
 5. Tuinmaximaal beoordeelt uw aanvraag waarna u per mail het gestelde kortingspercentage ontvangt die per direct actief is. Dit kan meer dan een week in beslag nemen.
 6. Om gebruik te maken van uw korting logt u in en kunt u uw bestellingen via de webwinkel plaatsen.

Ja, een verkoper van Tuinmaximaal zal u rondleiden tijdens onze reguliere openingstijden. Hier hoeft u geen afspraak voor te maken.

Ja. Indien dit het geval is dan laat Tuinmaximaal u dit per mail weten.

6 maanden nadat u voor het laatst uit naam van Tuinmaximaal heeft gewerkt kunt u zich inschrijven voor het Tuinmaximaal dealerschap.

Nee, zodra u werkzaamheden zal uitvoeren uit naam van Tuinmaximaal zal u per direct uitgeschreven worden als Tuinmaximaal dealer. Gedurende de periode dat u werkt uit naam van Tuinmaximaal is het toegestaan producten bij Tuinmaximaal te bestellen, maar is het niet toegestaan deze tegen vergoeding te monteren. 6 maanden nadat u uw laatste werkzaamheden heeft uitgevoerd voor Tuinmaximaal kunt u zich inschrijven voor het Tuinmaximaal dealerschap.

De Dealer dient bij de wederverkoop van Tuinmaximaal producten, te allen tijde de redelijke belangen van Tuinmaximaal in acht te nemen. Indien Tuinmaximaal constateert dat zulks niet het geval is, dan kan zij met inachtneming van een opzegtermijn van één maand zonder enige schadevergoeding aan de Dealer verschuldigd te zijn, het dealer schap met de Dealer opzeggen. Tevens kan Tuinmaximaal de overeenkomst met de Dealer, zonder inachtneming van enige opzegtermijn beëindigen in de volgende gevallen:

 1. indien de Dealer niet binnen een redelijke termijn van 5 dagen na hiertoe in gebreke te zijn gesteld, haar verplichtingen onder de Overeenkomst nakomt;
 2. indien de Dealer in staat van faillissement of surseance van betaling verkeert.

Korting

Nee, enkel de aankoop van producten is voorzien van korting. Wij monteren niet voor dealers.

Nee, Tuinmaximaal beoordeelt uw aanvraag waarna u per mail het gestelde kortingspercentage ontvangt die per direct actief is. Dit kan meer dan een week in beslag nemen.

 • Hoe uw klanten u waarderen
 • Uw (te verwachten) inkoop gedrag
 • Uw marketing (showroom, website, afzetmarkt/ doelgroep etc)
 • Uw service zoals betaalmethoden naar uw klant toe, vooraf gaan inmeten en uw bereikbaarheid
 • Uw locatie
 • Of u andere merken aan ons gerelateerde producten gaat voeren
 • Uw mate van zelfstandigheid (aantal mails, telefoons en bezoeken aan Tuinmaximaal)
 • Of de bestellingen bij uw locatie afgeleverd moeten worden of bij de eindklant
 • Of u andere dealers heeft aangebracht
 • Voorraad van Tuinmaximaal
 • Periode van het jaar.

Indien er wijzigingen zijn in uw bedrijfsvoering dan kunt u dit aangeven via het contactformulier in uw dealerlogin. Tuinmaximaal zal uw verzoek behandelen en indien uw korting wijzigt dan ontvangt u daarover een mail.

U krijgt automatisch een mail indien Tuinmaximaal uw korting aanpast.

Marketing dealers

Gumax en Tuinmaximaal zijn geregistreerde handelsmerken, daarom laten we het niet altijd toe om deze namen te gebruiken in advertentieteksten op Google. Dit doen we om misbruik hiervan te voorkomen.

In sommige gevallen staan we u als dealer wel toe om hier gebruik van te maken.

Dit is het geval wanneer u overkappingen, glazen schuifwanden en zonwering verkoopt van alleen het merk Gumax. Verkoopt u hiernaast ook andere merken? Dan staan we dit toe mits de producten niet gelijk zijn aan de producten uit het Gumax assortiment.

Wanneer er hieraan voldaan wordt kunt u een aanvraag indienen door een mail te sturen naar onze dealerafdeling via dealer@tuinmaximaal.nl. Geef in uw aanvraag aan welke producten u verkoopt van welke merken en voor welke website u goedkeuring wilt ontvangen.

Let op:

-        Het geven van reactie en goedkeuring kan enkele dagen duren.
-        Het gebruik maken van Tuinmaximaal mag alleen in de combinatie “Tuinmaximaal dealer”. Gumax kunt u los gebruiken of in de combinatie “Gumax dealer”.

U verkoopt uit naam van uw eigen bedrijf, echter mag u wel kenbaar maken dat u een ‘’Tuinmaximaal dealer’’ bent.

U mag het Tuinmaximaal dealer logo gebruiken. Deze kunt u vinden in "content voor dealers".

Dit kan. Echter u dient bij de wederverkoop van Tuinmaximaal producten, te allen tijde de redelijke belangen van Tuinmaximaal in acht te nemen.

Ja en u mag hiermee dan ook de ‘’laagste prijs garantie’’ voor terrasoverkappingen communiceren naar uw klanten.

Ja, echter dan mag u geen ‘’laagste prijs garantie’’ geven.

U kunt een samplepakket via deze pagina aanvragen. Verder mag u de samengestelde content onder de categorie ‘’Content voor dealers’’ gebruiken voor uw marketing. ‘’Content voor dealers’’ is verderop te vinden in deze lijst met veel gestelde vragen.

Tuinmaximaal behoudt zich het recht, maar heeft niet de plicht u te promoten.

Ja, echter is dit enkel mogelijk indien u gelijke consumentenverkoopprijzen als Tuinmaximaal aanhoudt.

Ja. Indien u met klanten komt dient u die zelf rond te leiden in de showroom. Het magazijn van Tuinmaximaal is enkel te bezichtigen onder begeleiding van Tuinmaximaal personeel.

Nee, alle producten zijn van het merk Gumax® en op de aflever bon en aflever bus staat Tuinmaximaal.

Ja, het is mogelijk om via deze pagina onder de categorie 'Kleuren' een samplepakket van de producten van Tuinmaximaal aan te vragen. Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen: 
- Helder polycarbonaat
- Opaal polycarbonaat
- IQ-Relax polycarbonaat
- 2 Kleurstalen (RAL7016 en RAL9001)

Nee, enkel de aankoop van producten is voorzien van korting. Wij monteren niet voor dealers.

Stuur hiervoor een concreet voorstel met alle onderdelen die u wenst te bestellen voor uw showroom op via het dealer contactformulier. Tuinmaximaal zal zo spoedig mogelijk beoordelen of er een showroomkorting toegekend zal worden en hoe hoog deze is. Deze producten mogen enkel als showroommodel gebruikt worden op uw showroomadres, dit mag ook geen privéwoning zijn. Tuinmaximaal behoudt zich het recht om uw dealerkorting aan te passen wanneer blijkt dat hier misbruik van wordt gemaakt.

Tuinmaximaal behoudt zich het recht, maar heeft niet de plicht dealers op de website te plaatsen.

Ja, het is als dealer van Tuinmaximaal toegestaan om op de merknaam Gumax te adverteren en deze te benoemen in uw advertentieteksten en/of op uw website.

Nee, het is niet toegestaan om enkel op de exacte naam “Tuinmaximaal” te adverteren in online marketing kanalen zoals onder andere Google AdWords. U mag wel adverteren op de exacte woordcombinatie “Tuinmaximaal dealer” mits u aangeeft in uw advertentietekst én op uw website dat u “Tuinmaximaal dealer” of “dealer van Tuinmaximaal” bent.

Bestellen en leveren

Het is mogelijk om grote aantallen van één specifiek of verschillende producten te bestellen via de webshop. Hierbij behoudt Tuinmaximaal zich het recht om uw order uit te leveren wanneer er voldoende voorraad en capaciteit is. Ook behoudt Tuinmaximaal zich het recht om uw order te annuleren wanneer uitleveren niet mogelijk is. Mocht (een deel van) uw bestelling niet uitgeleverd kunnen worden, dan zullen wij contact met u opnemen. Wanneer uw bestelling gewoon uitgeleverd kan worden, nemen wij contact met u op om de levertermijn te bespreken.

Geef via het contactformulier op uw dealer account uw wijzigingen door.

Ja. In het uitzonderlijke geval dat een product niet voorradig is laat Tuinmaximaal u dit weten via de mededelingen via uw dealer account.

Na een prijsverandering blijven de oude prijzen nog een week geldig. Neem contact op via het dealer contactformulier indien dit het geval is.

Ja, deze ontvangt u per mail na afronding van uw bestelling.

Met de door u opgegeven contactpersoon die u per bestelling aangeeft de webwinkel.

Ja, dit is mogelijk. Kleine artikelen kunt u altijd afhalen in onze showroom. Ook wanneer u een overkapping of railsysteem wilt afhalen kan dit iedere dag van de week. Wanneer uw bestelling van tevoren betaald is en ingepland wordt, in overleg met de klantenservice, kunnen we deze alvast klaarzetten in het magazijn. Het is ook mogelijk om een bestelling af te rekenen in de showroom waarna deze klaargezet wordt, houd er dan rekening mee dat het klaarzetten enige tijd kan duren. Bij het afhalen is het noodzakelijk dat u zorgt voor degelijk vervoer voor de materialen, en dat u met 2 personenkomt om de spullen in te laden. Bij het ophalen van glas dient u gebruik te maken van een glasbok aangezien glas niet liggend vervoerd kan worden.

Wilt u meer dan 3 overkappingen of 3 railsystemen af komen halen, laat u dit dan minimaal 24 uur van te voren weten via: dealer@tuinmaximaal.nl .Meldt u zich uiterlijk om 16.00 in de showroom om bestellingen af te halen, dit ivm de sluitingstijd van onze pick up om 18.00 uur.

Indien een bestelt product gebruikt gaat worden bij een huis die maximaal 2 jaar oud is dan kiest u voor nee. In alle andere gevallen kiest u voor ja.

Nee, u dient voor elk afzonderlijk afleveradres een aparte bestelling te plaatsen.

Nadat u via de webwinkel van Tuinmaximaal een bestelling heeft afgerond neemt een medewerker van Tuinmaximaal zo spoedig mogelijk contact op met de door u opgegeven contactpersoon voor het vaststellen van de bezorgdatum.

Er staan geen prijzen op de aflever bon, maar wel de naam van Tuinmaximaal.

De producten van Tuinmaximaal

De garantie is voor iedere afnemer bij Tuinmaximaal gelijk. Deze kunt u terugvinden op de ‘’garantiepagina’’.

De producten van Tuinmaximaal komen grotendeels van Gumax.

Nee. Tuinmaximaal heeft het alleenrecht op het verkopen van Gumax producten in Europa.

Geef via het contactformulier op uw dealer account uw suggestie door.

Geef via het contactformulier op uw dealer account uw aanbod door.

Content voor dealers

U mag de onderstaande logo's enkel ongewijzigd gebruiken. Indien u de logo's op internet gebruikt dan mag u de naam van de logo's ook niet wijzigen.

gumax logo Gumax logo

U mag alle PDF bestanden op onze downloadpagina enkel ongewijzigd gebruiken. Indien u de PDF bestanden op internet gebruikt dan mag u de naam van de PDF bestanden ook niet wijzigen. 


Klik hier voor de veelgestelde vragen voor consumenten