Gumax automatische zonwering 5,06m x 3m mat crème

Left Information
Kleur
Breedte
Diepte
Beschikbaarheid
Right Information
Mat crème (RAL 9001)
5,06 meter
3 meter
Uit voorraad leverbaar

Incl. BTW en gratis verzending

Bouwpakket montage
Omschrijving
Gumax® automatische zonwering monteert u eenvoudig zelf dankzij de gebruiksvriendelijke bouwpakketten. Met de meegeleverde stap-voor-stap montagehandleiding en online video gaat u direct aan de slag.
Opties
Volgende Stap
Accessoires
Prijs zoals samengesteld:
0,00

Incl. BTW en gratis verzending

Gumax® automatische zonwering is te gebruiken onder elke Gumax® overkapping van een standaardformaat. Het is ook te gebruiken bij overkappingen waarbij de ruimte gemeten tussen de liggers, 936mm tot 950mm bedraagt. De zonwering wordt per strook direct onder de dakplaten geplaatst en is daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. Het elektrische systeem beschikt per baan over een motor en is voorzien van een uniek reflecterend zonweringsdoek wat de warmtestraling grotendeels weerkaatst naar buiten. De compactheid van het systeem zorgt ervoor dat de zonwering nauwelijks in het oog springt wanneer deze niet in gebruik is.

Individueel bedienbare stroken 
Met de draadloze afstandsbediening kunt u eenvoudig de stroken van de zonwering individueel of als geheel bedienen. De stroken kunt u op elk gewenste positie stilzetten. De afstandsbediening is voorzien van een li-ion batterij, deze is via micro USB op te laden en in te stellen tot 16 stroken zonwering.