Gumax Terrasverwarmer 3200 watt

Left Information
Type onderdeel
Beschikbaarheid
Right Information
Terrasverwarmer
Uit voorraad leverbaar

Incl. BTW en gratis verzending

Montage
Omschrijving
U kunt de optie tot monteren selecteren indien uw overkapping ook door Tuinmaximaal gemonteerd is of zal worden.
Opties
Volgende
Prijs zoals samengesteld:
0,00

Incl. BTW en gratis verzending

De Gumax® Terrasverwarmer van 3200 watt is de energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed die uw terras binnen 10 minuten verwarmd. Met de meegeleverde afstandsbediening schakelt u tussen de vermogens van 25%, 50%, 75% en 100% en kunt u automatische uitschakeling aanzetten. Bij gebruik van de terrasverwarmer op een vermogen van 100% zijn de stroomkosten per uur slechts € 0,72 per uur.

Sluit geen andere apparaten met een hoger vermogen dan 50 watt aan op dezelfde spanningsgroep als de terrasverwarmer in verband met overbelasting. Zorg voor een geaard buitenstopcontact voor deze terrasverwarmer. Met behulp van de montagehandleiding kunt u de terrasverwarmer eenvoudig monteren.

Een 3200 watt Gumax® terrasverwarmer wordt geadviseerd om een afgesloten ruimte tot 20 m2 te verwarmen. De plek van montage alsmede omgevingstemperatuur zullen de ervaren warmte van de terrasverwarmer beïnvloeden. De terrasverwarmer werkt met infrarood stralingswarmte welke objecten verwarmt en niet de lucht zelf. De infrarode terrasverwarmer behaalt hierdoor het beste resultaat op plekken die tenminste aan 3 zijden zijn afgesloten. Als er namelijk wind staat op de objecten waar de stralingswarmte op komt, zal de warmte direct vervliegen. De terrasverwarmer heeft het minste effect in een open ruimte waarbij tocht vrij spel heeft. Het effect van de terrasverwarmer blijft in dit geval gelijk maar de omgeving beïnvloedt wel uw gevoelstemperatuur.