Serre

Serre

Een serre kan worden gebouwd in alle soorten en maten. Er kan voor een grote of een kleine serre worden gekozen, er zijn ronde serres, maar ook rechthoekige en dan met of zonder dak. De afmetingen van de serre worden vaak vastgesteld door te kijken naar de mogelijkheden van de woning. Als u veel ruimte heeft dan kunt u een ruime serre laten plaatsen. Er zijn verschillende materialen waar de serre van gemaakt kan worden, tegenwoordig komt u ook de houten serre regelmatig tegen. Daarbij moet u er wel aan denken dat deze goed onderhouden moet worden.

De beste serres van Tuinmaximaal

Bij Tuinmateriaal bent u aan het goede adres voor goede serre prijzen. Daar wilt u natuurlijk ook meer over weten. Daarom moet u eens informeren wat de prijzen zijn. U kunt meteen kijken welke serres u hier zoal worden aangeboden. Wij garanderen snelle levertijden dus binnen de kortste keren kunt u genieten van uw eigen serre. Wilt u graag dat binnen en buiten meer met elkaar worden verbonden? Dan kunt u er niet meer onderuit, een serre is iets wat echt bij u past. Geniet van uw tuin als u binnen zit, het kan dan echt.

6% BTW op uw bestelling inclusief montage!

Indien u uw complete bestelling laat monteren door Tuinmaximaal en u voldoet aan de onderstaande voorwaarden kunt u profiteren van 6% BTW op de complete bestelling. Hierdoor kunt u uw serre en accessoires tegen een zeer lage meerprijs laten monteren! Meer informatie

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen een week

Gratis levering binnen een week


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw serre:
 


Vanaf  
€869
Polycarbonaat dak
Samenstellen

Vanaf  
€1179
Glazen dak
Samenstellen