Klassieke terrasoverkapping in mat antraciet van 4,06 x 3,5 meter met glazen dak

Left Information
Stijl
Kleur
Breedte
Diepte
Dak
Aantal staanders
Beschikbaarheid
Right Information
Klassiek
Mat antraciet (RAL 7016)
4.06 meter
3.5 meter
Glas
2
Uit voorraad leverbaar

Incl. BTW en gratis verzending

Bouwpakket montage
Omschrijving

U monteert een overkapping eenvoudig zelf met de meegeleverde montagehandleiding. Bij het volgen van deze stap-voor-stap handleiding bieden wij u een garantieperiode van 5 jaar.

Let op; In het geval dat u een polycarbonaat overkapping bestelt en de overkapping in gaat korten, dan heeft u extra “anti-dust tape” nodig. Deze kunt u onder de losse onderdelen vinden.

Opties
Volgende Stap
Betonpoeren
LED verlichting
Voorkant terrasoverkapping
Rechter zijkant terrasoverkapping
Linker zijkant terrasoverkapping
Zonwering
Prijs zoals samengesteld:
0,00

Incl. BTW en gratis verzending

Onderdelen in dit bouwpakket
Wanneer u ervoor kiest om de montage zelf uit te voeren dan ontvangt u uw overkapping als compleet bouwpakket met de standaard benodigde onderdelen. Alle standaard benodigde materialen zoals schroeven/pluggen, kit, een kitpistool, 75mm gatenboor, PVC bladvanger, PVC buis/90 graden bocht van 75mm, rubbers worden meegeleverd. Worteldoek en kiezels worden meegeleverd indien u geen betonpoeren mee besteld. Extra opties en accessoires zijn niet standaard inbegrepen. Het pakket is voorzien van een papieren handleiding waarin u alle geleverde onderdelen kunt zien. Hiernaast kunt u extra hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld de montagevideo’s hier terugvinden.

De hoofdonderdelen van dit pakket bestaan uit:

Ophoogprofielen
Moderne staanders
Tussenliggers
Zijliggers
Gootpakket inclusief sierlijst en muurprofiel
Metalen strip
Glazen dakplaten van 98cm breed

Het aantal onderdelen is afhankelijk van de breedte en diepte van uw overkapping. Dit wordt duidelijk in de montagehandleiding.


Over de overkapping

Geniet maximaal van het buitenleven met deze luxe mat antraciet Gumax® terrasoverkapping met glazen dak. Door de extra sterke constructie heeft deze overkapping slechts twee staanders. Daarmee behoudt u een ruimtelijk gevoel en heeft u een optimaal zicht naar uw tuin. Wilt u ook op koudere dagen comfortabel onder uw terrasoverkapping zitten? Bestel dan glazen schuifwanden mee met uw bestelling. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs en wanneer u uw overkapping monteert volgens de montagevoorschriften, dan behoudt u de vijf jaar fabrieksgarantie.


Aan de slag met de montage
Tuinmaximaal levert uw terrasoverkapping gratis bij u thuis als compleet bouwpakket. Alle benodigde materialen zoals schroeven, kit, een kitpistool, gatenboor, worteldoek en kiezels worden meegeleverd. Met behulp van de meegeleverde papieren handleiding en de online montagevideo gaat u direct aan de slag. Wanneer u de overkapping monteert volgens de stappen uit de handleiding, behoudt u de garantie.

Levertijd: Tuinmaximaal streeft ernaar om uw bestelling binnen circa één week te leveren. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, neemt onze planningsafdeling contact met u op over de leverdatum. Tijdens drukke periodes kan het voorkomen dat de levertijd langer duurt, momenteel zit deze op circa 8 tot 9 weken in Nederland en België.


Dit pakket bestaat uit
Dit product ontvangt u als compleet bouwpakket met de standaard benodigde onderdelen zoals schroeven/pluggen, kit, een kitpistool, 75mm gatenboor, PVC bladvanger, PVC buis/90 graden bocht van 75mm, rubbers worden meegeleverd. Worteldoek en kiezels worden meegeleverd indien u geen betonpoeren mee besteld. Extra opties en accessoires zijn niet standaard inbegrepen. Het pakket is voorzien van een papieren handleiding waarin u alle geleverde onderdelen kunt zien. Hiernaast kunt u extra hulpmiddelen voor de montage, zoals bijvoorbeeld de montagevideo’s, hier terugvinden.

De hoofdonderdelen van dit pakket bestaan uit:

  • Mat antraciete staanders
  • Tussenliggers
  • Zijliggers
  • Gootpakket inclusief sierlijst en muurprofiel
  • Metalen strip
  • Glazen dakplaten van 98cm breed

Het aantal onderdelen is afhankelijk van de breedte en diepte van uw overkapping. Dit wordt duidelijk in de montagehandleiding.