Decemberactie: gratis vuurkorf bij besteding vanaf €750,-

vuurkorfTuinmaximaal begrijpt dat u het hele jaar door wilt genieten van het buitenleven. In de gehele maand december geven wij daarom een gratis vuurkorf ter waarde van €28,- cadeau bij een bestelling vanaf €750,- incl. BTW *. Daarmee zit u zowel tijdens de koude wintermaanden als op een lange zomeravond warm en comfortabel in uw tuin bij een sfeervol, knisperend vuur.

Hoe het werkt

Wanneer u in de maand december een bestelling plaatst boven een bedrag van €750,-, krijgt u automatisch een zwarte stalen vuurkorf inclusief bodemplaat van ons cadeau. U doet mee aan de actie indien u de aankoopbevestiging in de maand december in uw mail ontvangt. Houd rekening met de mogelijke verwerkingstijd van de transactie per betaalmethode zodat u zeker bent dat de bestelling ook daadwerkelijk in december door Tuinmaximaal ontvangen is. U ontvangt de vuurkorf gelijktijdig met uw bestelde producten. Heeft u gekozen voor montage? In dit geval ontvangt u de vuurkorf op de dag van de installatie door onze monteurs.

Uw vuurkorf veilig gebruiken

Geniet veilig van uw vuurkorf en plaats deze ver weg van alles dat vlam kan vatten. Plaats de vuurkorf dus niet onder uw terrasoverkapping, maar in een open omgeving op een vuurbestendige ondergrond. De stalen vuurkorf is gemakkelijk verplaatsbaar, waardoor u deze eenvoudig op een andere plek in uw tuin neerzet. Maak gebruik van aanmaakblokjes om het vuur aan te steken en houd altijd blusmateriaal, zoals een blusdeken of schuimblusser, binnen handbereik. Maak het vuur nooit uit met water; de snelle temperatuursverandering kan een explosie veroorzaken. Gebruik zand of modder om het vuur veilig te doven.

Afmetingen vuurkorfvuurkorf actie

  •  - Diameter vuurkorf: 37 cm
  •  - Diameter bodemplaat: 50 cm
  •  - Hoogte: 57 cm

 

 

 

 

* Tuinmaximaal geeft één vuurkorf per klant cadeau. Dit geldt ook voor dealers. De vuurkorf wordt geleverd exclusief hout. Lees alles over de voorwaarden en garantie in dit document.