Afhalen bij Tuinmaximaal

Zo snel mogelijk beschikken over uw bestelling?

Wilt u zo snel mogelijk beginnen met de installatie van uw terrasoverkapping, carport of schuifwand? Haal uw bestelling dan op bij ons overdekte Pick-up point aan ons magazijn. Het magazijn in Eindhoven is 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 17:00 uur en u kunt zich tot 16:00 aanmelden in de showroom. Wanneer u uw afhaalmoment heeft afgesproken met onze planningsafdeling, raden we aan om altijd met zijn tweeën en vóór 16u te komen.

Haal uw bestelling af op afspraak.

Wanneer u uw bestelling plaatst waarbij u aangeeft dat u de producten zelf af wil komen halen, tracht onze planningsafdelingen binnen 24 uur contact met u op te nemen om een afhaalmoment in te plannen. Bekijk hier de huidige afhaaltijden.

Hoe werkt bestellen en afhalen?

Het bestellen en afhalen van uw producten is eenvoudig. U doorloopt de volgende stappen:

  1. Plaats uw bestelling via onze webshop en kies op de afrekenpagina voor ‘Afhalen’. U kunt uw bestelling ook direct in onze showroom plaatsen, samen met één van onze medewerkers.
  2. Zodra uw bestelling en betaling zijn ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact op om een afhaaldatum in te plannen. Daarna kunnen wij zo spoedig mogelijk aan de slag met het samenstellen van uw order.

Wanneer u een bestelling geplaatst heeft en uw bestelling af komt halen, meldt u zich dan van te voren in de showroom. Zo kunnen wij u verder helpen bij het verwerken van uw bestelling.

Waar moet u rekening mee houden als u de goederen komt afhalen?

  • Meld u bij de balie in de showroom.
  • Kom met zijn tweeën in verband met het gewicht van uw terrasoverkapping
  • Draag veiligheidsschoenen
  • Het Pick-up point is alleen bedoeld voor laden en lossen
  • Sommige onderdelen zijn lang (tot max. 6,15 meter). Uw voertuig moet groot genoeg zijn om de verpakte goederen te vervoeren
  • Bevat uw order glasplaten? Zorg dan voor een glasbok om de glasplaten staand te vervoeren

Zelf eenvoudig bestellen

U kunt zeer eenvoudig zelf uw gehele terrasoverkapping samenstellen. Kijk in de webshop en klik alles naar wens aan, zo kunt u direct kiezen uit voorgesorteerde pakketten zodat u niets vergeet. Wilt u op maat bestellen, neem dan altijd even vrijblijvend contact op met de klantenservice.

Eenvoudig bestellen via de webshop
overkapping afhalen in 4 stappen