Tijd besparen met afhalen

Wilt u direct beginnen met de montage van uw terrasoverkapping, carport of glazen schuifwand? Haal uw order dan af bij het magazijn van Tuinmaximaal en u gaat nog op de dag van bestelling aan de slag met uw project! Het magazijn in Eindhoven is 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Kom alstublieft tenminste twee uur vóór sluitingstijd van het magazijn, zo weet u zeker dat u uw bestelling nog dezelfde dag meeneemt!

Wat zijn de voordelen van afhalen bij Tuinmaximaal?

  • De mogelijkheid om 24 uur per dag uw bestelling te plaatsen via onze webshop of dagelijks in onze showroom in Eindhoven;
  • Haal uw bestelling af wanneer het u uitkomt. Alle goederen van Tuinmaximaal zijn ruim op voorraad. Dit betekent dat u uw bestelling 7 dagen per week bij onze vestiging kunt afhalen. Ons magazijn is elke dag geopend van 09:00 tot 18:00. De bestelling moet uiterlijk vóór 16:00 geplaatst zijn;
  • Geen wachttijd voor levering; doordat u uw bestelling zelf afhaalt kunt u nog dezelfde dag aan de slag met uw project. (let op: kom minimaal twee uur voor sluitingstijd van het magazijn indien u uw bestelling op de dag van bestelling mee wilt nemen);
  • U hoeft niet thuis te blijven om uw order in ontvangst te nemen;
  • Geniet van een kop koffie terwijl wij uw bestelling samenstellen. (c.a. 60 minuten wachttijd, afhankelijk van de ordergrootte).

Hoe werkt bestellen en afhalen?
Het bestellen en afhalen van uw producten is eenvoudig. U doorloopt de volgende stappen:

  1. Plaats uw bestelling via onze webshop en kies op de afrekenpagina voor ‘Afhalen’. U kunt uw bestelling ook direct in onze showroom plaatsen, samen met één van onze medewerkers.
  2. Zodra uw bestelling en betaling zijn ontvangen, kunnen wij direct aan de slag gaan met het samenstellen van uw order.
  • Heeft u uw bestelling in onze showroom geplaatst? Afhankelijk van de ordergrootte, de drukte en uw betaalmethode is uw bestelling binnen één tot twee uur gereed om mee te nemen.
  • Heeft u uw bestelling geplaatst in de webshop? Wanneer uw bestelling van te voren is betaald, dan kunt u telefonisch overleggen om uw bestelling klaar te laten zetten in het magazijn. Meldt u zich van te voren in de showroom, zodat wij u verder kunnen helpen bij het verwerken van uw bestelling.

Een goede voorbereiding
De tijdsduur van het samenstellen van uw bestelling is afhankelijk van de ordergrootte. Wilt u uw bestelling direct meenemen op de dag van bestelling? Kom dan altijd minimaal twee uur voor sluitingstijd van het magazijn (18.00 uur), zodat u er zeker van bent dat u uw order nog dezelfde dag mee naar huis kunt nemen. Houd er rekening mee dat u met twee personen komt om uw bestelling in te laden, aangezien sommige items zwaar kunnen zijn. Bevat uw order glasplaten? Zorg dan tevens voor een glasbok om de glasplaten staand te vervoeren. Het huren van een glasbok is niet duur en verzekerd u van veilig vervoer van uw glasplaten!

Zelf eenvoudig bestellen

U kunt zeer eenvoudig zelf uw gehele terrasoverkapping samenstellen. Kijk in de webshop en klik alles naar wens aan, zo kunt u direct kiezen uit voorsgesorteerde pakketten zodat u niets vergeet. Wilt u op maat bestellen, neem dan altijd even vrijblijvend contact op met de klantenservice.

Eenvoudig bestellen via de webshop