Zo snel mogelijk beschikken over uw bestelling?

Wilt u zo snel mogelijk beginnen met de installatie van uw terrasoverkapping, carport of glazen schuifwand? Haal uw bestelling dan op bij ons overdekte Pick-up point aan ons magazijn. Het magazijn in Eindhoven is 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Wanneer u uw afhaalmoment heeft afgesproken met onze planningsafdeling, raden we aan om altijd met zijn tweeën én voor 16u te komen.

Haal uw bestelling af op afspraak.
Op het moment is het ook op onze pickup-point zeer druk, waardoor wachttijden bij het afhalen langer kunnen zijn dan u van ons gewend bent. Om lange wachttijden voor u te voorkomen werken we met afhaalmomenten, die we samen met u vastleggen na uw bestelling. Wanneer u uw bestelling plaatst waarbij u aangeeft dat u de producten zelf af wil komen halen, tracht onze planningsafdelingen binnen 24 uur contact met u op te nemen om een afhaalmoment in te plannen. 

Momenteel bedraagt de actuele wachttijd +/- 5-6 weken. 

Wat zijn de voordelen van afhalen bij Tuinmaximaal?

  • Wanneer u uw bestelling plaatst, dient u rekening te houden dat u gemiddeld binnen 5 - 6 weken uw bestelling op kan komen halen.
  • U hoeft niet thuis te blijven om uw order in ontvangst te nemen;

Hoe werkt bestellen en afhalen?
Het bestellen en afhalen van uw producten is eenvoudig. U doorloopt de volgende stappen:

  1. Plaats uw bestelling via onze webshop en kies op de afrekenpagina voor ‘Afhalen’. U kunt uw bestelling ook direct in onze showroom plaatsen, samen met één van onze medewerkers.
  2. Zodra uw bestelling en betaling zijn ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact op om een afhaaldatum in te plannen. Daarna kunnen wij zo spoedig mogelijk aan de slag met het samenstellen van uw order.

Wanneer u uw bestelling geplaatst heeft en uw bestelling af komt halen, meldt u zich dan van te voren in de showroom. Zo kunnen wij u verder kunnen helpen bij het verwerken van uw bestelling.

Zelf eenvoudig bestellen

U kunt zeer eenvoudig zelf uw gehele terrasoverkapping samenstellen. Kijk in de webshop en klik alles naar wens aan, zo kunt u direct kiezen uit voorsgesorteerde pakketten zodat u niets vergeet. Wilt u op maat bestellen, neem dan altijd even vrijblijvend contact op met de klantenservice.

Eenvoudig bestellen via de webshop