Carport

Carport

Bent u op zoek naar een degelijke carport? Bij Tuinmaximaal bent u aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd een geschikte carport om uw auto te beschermen tegen allerlei weersinvloeden. Een carport beschermt uw auto in de zomer tegen uv-straling en vogelpoep. Tijdens de winter en de herfst biedt het autoafdak een optimale bescherming tegen regen, hagel, sneeuw en bladeren.

Wanneer u een garage zou laten aanbouwen, zou dat enorm veel kosten met zich meebrengen. Vandaar dat men vaak kiest voor een economisch voordelige oplossing in de vorm van een carport. Die bestaat uit verschillende formaten, kleuren en stijlen. Het is dus perfect op uw smaak en wensen aan te passen.

Een overkapping heeft ook een toegevoegde waarde aan uw woning. Vrijwel iedereen ziet een carport als een luxe, omdat uw auto op deze manier altijd droog staat. En bovendien hoeft u zelf nooit meer door de regen van uw voordeur naar uw auto te rennen met een paraplu. Een afdak voor uw voertuig heeft dus enorm veel voordelen, en dat voor slechts een minimale investering.

Ongeëvenaarde kwaliteit tegen een voordelige prijs

Gumax carports en terrasoverkappingen zijn voorzien van CE markering. Hiermee voldoet de constructie aan alle Europese bouwnormen. De carport is hierdoor bestand tegen enorme wind tot orkaankracht en zelfs een meter verse sneeuw. U zult dus zorgeloos genieten met een carport van Tuinmaximaal. Daarnaast biedt Tuinmaximaal gegarandeerd de laagste prijs garantie in Europa.

Voordelig BTW van slechts 6% op uw bestelling!

Indien u uw complete bestelling laat monteren door Tuinmaximaal en u voldoet aan de onderstaande voorwaarden kunt u profiteren van 6% BTW op de complete bestelling. Hierdoor kunt u uw carport en accessoires tegen een zeer lage meerprijs laten monteren! Meer informatie over deze regeling

Kom ook eens langs in onze prachtige en sfeervolle showroom. Onze specialisten staan op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur klaar om u te adviseren over uw carport.

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw carport: