Carport

Een carport is de ideale manier om uw auto te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en hagel. Ook in de lente en in de zomer is het de ideale manier om de lak van uw auto te beschermen tegen uv-straling. In de herfst is uw auto vrij van blad. Naast deze voordelen, is een carport ook een ideaal alternatief voor bijvoorbeeld een garagebox. Garageboxen zijn vaak groot, terwijl een carport al mogelijk is vanaf 3,06 x 2,5 meter. Een compacte optie om uw auto te beschermen dus. Tevens vindt u bij Tuinmaximaal een ruim aanbod aan aluminium carports, in allerlei stijlen en afmetingen. In onze fotogalerij kunt u bekijken welke opties allemaal tot de mogelijkheden behoren.

Waarom aluminium carports?

Een aluminium carport is een stabiele, degelijke constructie en heeft ten opzichte van een compacte, gesloten garage een aantal grote voordelen:

Zo is een carport een economische, goedkope oplossing (een aluminium carport is een stuk goedkoper dan een garage); Meer ventilatie voor uw wagen; Een luxueuze uitstraling; Voldoende ruimte om in en uit uw wagen te stappen; eenvoudige uitbreidbaarheid wanneer u een tweede wagen onder uw aluminium carport wil plaatsen; De mogelijkheid om uw wagen probleemloos in- en uit te laden bij eender welke weersomstandigheden, wanneer u voor een overkapping aan de zijkant van uw woning kiest.

Kortom, kiezen voor een carport is dus kiezen voor een enorme, toegevoegde waarde aan uw woning!

Goedkope carport

Ook op onze carports bieden wij onze laagsteprijsgarantie. Naast dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een goedkope carport, zijn deze ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Net zoals onze automatische zonwering en onze terrasoverkappingen, zijn onze aluminium carports ook van het merk Gumax®. Dit merk is CE-gemarkeerd, wat betekent dat deze producten voor de volle 100 procent voldoen aan strenge Europese bouwnormen. Voor u betekent dit bijvoorbeeld dat aluminium carports bestand zijn tegen enorme wind- en orkaankrachten, en zelfs tegen een meter verse sneeuw! Ook zijn al onze carports gepoedercoat met Gumax® Excellence Superior Coating. De AkzoNobel Interpon-coating die aangebracht wordt op Gumax® Excellence-producten is ontworpen voor een buitenomgeving en biedt een uitstekende en langdurige bestendigheid tegen UV-licht en verschillende weersomstandigheden. Deze superior coating biedt:

  • Superior glans en kleurbehoud
  • Van AkzoNobel - Interpon, wereldwijde leider in poedercoatings
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ontworpen om te voldoen aan de prestatievereisten van QUALICOAT

Carport bouwpakket

Bent u overtuigd van ons aanbod aan aluminium carports? Wanneer u hiervoor kiest, kiest u voor een kant-en-klaar carport-bouwpakket met alle benodigde materialen, een makkelijke stap-voor-stap handleiding en handige installatiefilmpjes. Tevens zijn er diverse uitbreidingen beschikbaar voor uw carport. Naast zonwering kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor glazen schuifdeuren. Hiermee kunt u één of meerdere zijkanten afsluiten. Of u kiest voor zonwering. Deze houdt schadelijke uv-straling tegen, waardoor uw leren interieur niet beschadigd wordt door de zon.

Uw carport afhalen

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met de montage van uw carport? Kies er dan voor om uw bestelling bij ons af te halen. Dit is dagelijks mogelijk met openingstijden van het magazijn van 09:00 – 18.00 uur. Let op, in verband met drukte werken we ook voor het afhalen op afspraak. Kom altijd met twee personen om uw bestelling in te laden en zorg voor een glasbok indien uw bestelling glasplaten bevat. Ons magazijn is dagelijks geopend van 09:00 – 18:00 uur.

Veel gestelde vragen over carports