Tuinmaximaal laagste prijs garantie

Wat houdt de laagste prijs garantie in?

Tuinmaximaal heeft gegarandeerd de laagste prijzen van Nederland en België voor sets van terrasoverkappingen. Mocht u een terrasoverkapping elders voor een lagere prijs vinden, dan krijgt u van Tuinmaximaal een cadeaubon van € 50 te besteden in onze webshop.

Hoe kan het dat Tuinmaximaal de laagste prijzen heeft?

Tuinmaximaal zit bovenop het productieproces en slaat hierbij de tussenhandelaren en dealers over. Onze installateurs nemen de schakels transport en installatie op zich. Normaal plakt elke schakel een winstmarge bovenop de prijs en verkoopt het door. Dat is nu dus voorbij!

Schakels bij concurrenten
schakels concurrenten
Schakels bij Tuinmaximaal
minder schakels tuinmaximaal
tabel prijzen concurrenten

Voorwaarden laagste prijs garantie

Tuinmaximaal garandeert u altijd de laagste prijs voor de sets van terrasoverkappingen gekocht via www.tuinmaximaal.nl. Tuinmaximaal garandeert u altijd de laagste prijs voor terrasoverkappingen exclusief montage.

Wanneer u hetzelfde product elders voor een lagere prijs kunt kopen en nog geen aankoop bij Tuinmaximaal heeft gedaan, dan krijgt u een cadeaubon van € 50,- te besteden in onze webshop, mits: 

 1. Het vergelijkbare product onder dezelfde secundaire condities wordt geleverd, zoals levering, montage, garantie e.d.;
 2. Het product nieuw, compleet in originele verpakking en direct uit voorraad leverbaar is;
 3. Het product wordt aangeboden via een webwinkel, dus niet via bijvoorbeeld fysieke verkoop;
 4. Het prijsverschil door Tuinmaximaal te controleren is door middel van een duidelijke prijs op de webwinkel van de alternatieve aanbieder
 5. De alternatieve aanbieder is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, om zeker te zijn van de betrouwbaarheid;
 6. Het niet gaat om aanbiedingen, tijdelijke prijsverlagingen (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden, demomodellen, beschadigde producten, enzovoort;
 7. U behoort tot de particuliere markt. Bedrijven en instellingen zijn uitgesloten;
 8. Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen is Tuinmaximaal gerechtigd uw aanspraak op deze prijsgarantie af te wijzen.

Bovengenoemde regeling geldt tevens uitsluitend wanneer u een aanbieder vindt die gelijkwaardige voorwaarden, producten en diensten biedt als Tuinmaximaal:

 1. Gumax® overkappingen en carports zijn voorzien van een CE-markering, doordat alle statische berekeningen zijn uitgevoerd en aan de vastgestelde norm NEN-EN 1090-1:2009+A1:2011 is voldaan. Wij vergelijken ons niet met aanbieders die overkappingen zonder CE-markering verkopen, aangezien zij niet aan de verplichte Europese wetgeving voldoen;
 2. De klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar;
 3. Over het omruilen van producten in verkeerde formaten doen wij niet moeilijk, dit is bij ons altijd gratis;
 4. Alle bestellingen worden zonder verzendkosten thuisbezorgd;
 5. De offerteprijs is ook écht de prijs die u betaalt, geen verborgen kosten;
 6. Zeker van een goede kwaliteit met Covestro Polycarbonaat platen.

De cadeaubon is enkel en uitsluitend geldig wanneer aantoonbaar is voldaan aan de hiervoor genoemde voorwaarden.