Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord

Montage glazen schuifwand

Afmetingen glazen schuifwanden

U kunt Gumax® glazen schuifwanden zelf monteren of de montage laten verzorgen door Tuinmaximaal (indien wij uw terrasoverkapping ook hebben gemonteerd). Heeft u ook een terrasoverkapping van Gumax®? Het dak van de Gumax® terrasoverkappingen dient met een hoek van 8 graden te worden gemonteerd. Wanneer u uw muurhoogte heeft opgemeten, kunt u zo ook uw doorloophoogte berekenen. Aan de hand van de doorloophoogte berekent u de hoogte van uw glazen schuifwanden. Bij terrasoverkappingen kunt u de voorkant en zijkanten afsluiten met de schuifwanden. Voor het plaatsen van glazen schuifwanden aan de zijkanten, zijn 8° spieën nodig. Voor meer informatie kunt u de productvideo bekijken. Klik op de afbeelding van het zijaanzicht om de afmetingen van uw situatie te berekeken.

Voor een overzicht van alle afmetingen van de Gumax® glazen schuifwanden kunt u onze meetinstructies lezen. Hier vind u ook alle productdetails en uitleg over hoe u de overlapping van de glazen schuifwanden kunt berekenen.

Uw Gumax® glazen schuifwand zelf monteren

In 80% van de gevallen monteren onze klanten de bestelde producten zelf. Met behulp van de montage video en de montagehandleiding monteert u zelf de Gumax® glazen schuifwanden. Bekijk de video hiernaast.

Klik op onderstaande link voor de montagehandleiding van de glazen schuifwand en de montagehandleiding van de glazen spie.

Uw Gumax® glazen schuifwand laten monteren door Tuinmaximaal

U kunt de montage van de glazen schuifdeuren ook door Tuinmaximaal laten verzorgen indien Tuinmaximaal uw terrasoverkapping monteert of heeft gemonteerd. Hiervoor bestelt u op de productpagina de montage mee. Wat is er inbegrepen bij de standaard montage door Tuinmaximaal?

Wel standaard inbegrepen:

vinkje Algehele standaard montage van de glazen schuifwanden

Niet standaard inbegrepen, wel mogelijk:

vinkje Montage van de accessoires en fundering. Hiervoor dient u de montage mee te bestellen bij de accessoires en fundering.

Niet inbegrepen:

kruisje Openbreken van betonnen fundering.