Veranda

Veranda

Een veranda in de tuin geeft u veel vrijheid, geluk en vreugde. Een veranda is namelijk een luxe, een wens van velen. Ook haalt u de natuur een stuk dichterbij. In de lente geniet u van het allereerste zonnestraaltje, en op een frisse herfstdag kunt u heerlijk buiten vertoeven. Dat is toch het ultieme geluksgevoel?

Een veranda is het koppelstuk tussen uw huis en uw tuin. Hier komt binnen en buiten samen in een unieke ruimte. Hier is het mogelijk om gezellig met uw gezin, familie en/of vrienden een hapje te eten. Of u kunt heerlijk ontspannen en een boek lezen in uw overkapping terwijl het regent. Heeft u de veranda liever gesloten? Dan biedt een glazen schuifwand de juiste oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordelen van een veranda

Heeft u wel eens nagedacht over de voordelen van een veranda? Met een veranda stijgt bijvoorbeeld uw woningwaarde, omdat het een erg gewilde ruimte is. Daarnaast dalen uw stookkosten omdat de veranda het huis extra isoleert.

Bij Tuinmaximaal staan uw wensen centraal. Daarom zijn er verschillende stijlen, kleuren en daktypen. De overkappingen zijn op vele standaardmaten beschikbaar, en het is uiteraard mogelijk om deze in te korten. Veranda’s van Tuinmaximaal zijn uniek in hun kwaliteit door het gebruik van een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Alle veranda’s dragen een CE markering en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen, wat betekent dat zij bestand zijn tegen 1 meter poedersneeuw en wind tot orkaankracht.

Geniet van een lager BTW tarief op uw bestelling

Indien u uw complete bestelling laat monteren door Tuinmaximaal en u voldoet aan de onderstaande voorwaarden kunt u profiteren van 6% BTW op de complete bestelling. Hierdoor kunt u uw veranda en accessoires tegen een zeer lage meerprijs laten monteren! Bekijk hier de voorwaarden van de regeling.

Bezoek ook eens onze uitgebreide toonzaal. Tuinmaximaal is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag is Tuinmaximaal van 09.00 tot 18.00 uur geopend.

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw veranda: