Veranda

Een veranda en een terrasoverkapping zijn hetzelfde

 
VANAF € 869,-
 
VANAF € 1179,-
 

Een veranda in de tuin geeft u veel voordelen. U krijgt namelijk een gevoel van vrijheid. De natuur komt steeds dichterbij, je neemt haar mee naar binnen. U kunt in de veranda heerlijk een boek lezen ook al regent het buiten, u wordt niet nat en u bent toch lekker buiten. In de herfst zijn er vaak prachtige dagen waarvan u wilt genieten. Ook vroeg in het voorjaar kunt u genieten van de eerste zonnestralen, die u gaat ervaren vanuit de veranda. Er zijn volop mogelijkheden als het over veranda’s gaat. De veranda prijs hoeft niet hoog te liggen. U kunt de overkapping op maat laten maken en dan heeft u precies wat u wenst.

De veranda’s van Tuinmaximaal

U kunt zelf de materialen kiezen, u kunt eventueel kiezen voor een bepaalde soort beglazing of afwerking. U wordt geheel vrij gelaten in alle mogelijkheden. De veranda zal voldoen aan uw persoonlijke wensen en daarom zult u hier heel vaak gebruik van maken. Als u op zoek bent naar de goedkoopste veranda, neemt u hier dan een kijkje. Het hoeft niet allemaal duur te zijn, de kwaliteit en uw persoonlijke wensen staan voorop en daar wordt hier als eerste aan gedacht. Bekijkt u daarom het veranda aanbod eens.

6% BTW

Indien u uw complete bestelling laat monteren door Tuinmaximaal en u voldoet aan de onderstaande voorwaarden kunt u profiteren van 6% BTW op de complete bestelling. Hierdoor kunt u uw terrasoverkapping en accessoires tegen een zeer lage meerprijs laten monteren! Meer informatie