Uw ideale overkapping

Bent u op zoek naar een overkapping voor in uw tuin? Een overkapping van Tuinmaximaal is dan een perfecte keuze voor u. Een overkapping aan huis verrijkt uw tuin, waardoor u ook met mindere weersomstandigheden volop kunt genieten van alles wat uw tuin u te bieden heeft. Zo aanschouwt u bijvoorbeeld uw fraaie wintertuin terwijl u droog en comfortabel onder uw tuin overkapping zit. Ook op een zonnige dag heeft uw overkapping aan huis veel toegevoegde waarde. Geef bijvoorbeeld een gezellig tuinfeest onder uw aluminium overkapping of geniet nog langer van een mooie zomeravond. Onze overkappingen zijn zo samengesteld dat u uw perfecte aluminium overkapping op maat zelf samen kan stellen. Een kant en klare overkapping heeft als voordeel dat u deze zelf gemakkelijk thuis in elkaar kan zetten. Monteurs zijn dus niet nodig. Door onze kant en klare bouwpakketten kunnen wij goedkope overkappingen aanbieden, waardoor u minder aanschafkosten heeft dan bijvoorbeeld een tuinoverkapping op maat.

Verzekerd van een veilige overkapping

Onder uw aluminium overkapping moet u veilig kunnen genieten. Kwaliteit staat bij ons daarom voorop. Dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijzen de goedkope overkappingen van Tuinmaximaal. Met een gegalvaniseerde gootstrip en gebruik van 6036-T6 aluminium wordt een oersterke constructie gecreëerd welke een last van 80 kg per m² kan dragen. Al onze aluminium overkappingen en carports zijn tevens voorzien van een CE-markering. Dit houdt in dat deze voldoen aan alle Europese bouwnormen, waardoor u verzekerd bent van een veilige constructie van uw overkapping aan huis. Stel uw tuinoverkapping zelf samen in onze webwinkel. Kies voor een klassieke of moderne tuin overkapping in de kleur mat antraciet, mat wit, of mat zwart. Selecteer vervolgens het gewenste daktype voor uw overkapping op maat. Tevens heeft u de keuze uit diverse accessoires om uw aluminium overkapping compleet te maken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze goedkope overkappingen? Neem eens een kijkje in onze fotogalerij of bezoek onze showroom in Eindhoven. Hier kunt u onze aluminium overkappingen zelf aanschouwen.

Voordelige overkapping

Bij Tuinmaximaal geniet u van onze laagsteprijsgarantie. Doordat wij onze overkappingen rechtstreeks inkopen, bieden wij een lagere prijs dan onze concurrenten. Bekijk de prijzen op onze informatiepagina over de prijzen van een overkapping. Tevens hebben onze kant en klare overkappingen ook nog andere voordelen. Niet alleen zijn deze goedkoper dan bijvoorbeeld een houten overkapping, ook vergt een aluminium overkapping minder onderhoud dan een houten overkapping. Bovendien zijn al onze overkappingen gepoedercoat, waardoor de verf geen jaarlijks onderhoud nodig heeft. Wilt u ook een aluminium overkapping op maat? Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende breedte- en hoogtematen. De overkapping wordt in kant en klare bouwpakketten geleverd, u kunt dus gelijk aan de slag met de montage. En dat tegen de laagste prijs!

Overkapping voor in uw tuin

Bij Tuinmaximaal vindt u uw ideale tuin overkapping. Door een tuin overkapping geniet u het hele jaar door van uw tuin. Hiernaast is het een fijne aanvulling op de leefruimte binnenshuis. Door onze accessoires, zoals glazen schuifwanden en tochtstrips, is de tuinoverkapping op maat te maken en naar wens samen te stellen. Doordat wij gebruik maken van type 6063-T6 aluminium, kunnen onze overkappingen zware weersomstandigheden, zoals wind en sneeuw, prima aan. Een overkapping in de tuin zorgt ervoor dat u fijn van uw tuin kunt genieten, en heerlijk warm en bedekt zit. Bovendien zijn onze overkappingen voor de tuin in twee chique kleuren te verkrijgen, waardoor het ook van buitenaf een plaatje is om te zien. Ook komen onze overkappingen in vele breedte- en dieptematen, waardoor u uw tuinoverkapping op maat kan samenstellen. Kortom, een overkapping in de tuin is een ware aanwinst voor uw leefomgeving.

Direct aan de slag

Wij leveren uw terrasoverkapping als compleet bouwpakket, welke eenvoudig te monteren is. Met onze montagehandleidingen loopt u stap voor stap het gehele bouwproces door. Uit ervaringen van onze klanten weten wij dat een kant en klare overkapping makkelijk te monteren is. Bekijkt u ook eens onze montagepagina, hierop vindt u de montagevideo en montagehandleiding. U zult leren dat het zelf plaatsen van een overkapping helemaal niet moeilijk is. Heeft u toch nog vragen? U kunt ons 7 dagen per week bereiken. Bezoekt u ook eens onze showroom in Eindhoven. Onze medewerkers laten u graag alle opties voor uw tuin overkapping zien.

Veelgestelde vragen over overkappingen