Overkapping

Overkapping

Stelt u zich eens voor: heerlijk genieten in een ruimte die huis en tuin met elkaar verbindt. Een prachtige ruimte gevuld met daglicht, waar u optimaal kunt ontspannen. Een droom voor velen? Absoluut. En deze droom kunt u waarmaken! Lees vlug verder! Een overkapping zal er voor zorgen dat u meer geniet van het buitenleven dan voorheen. Vanaf nu is het namelijk niet meer nodig om met mindere weersomstandigheden binnen te blijven. Door middel van schuifdeuren en een terrasverwarmer is het zelfs mogelijk om in de winter comfortabel buiten te zitten. U zult merken dat een overkapping een verrijking is van uw woongenot. U creëert meer leefruimte, meer vrijheid en meer licht in uw huis.

De beste overkappingen bij Tuinmaximaal

Alle overkappingen uit het assortiment van Tuinmaximaal zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is licht qua gewicht, en toch enorm sterk. Aluminium roest niet, en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Een overkapping van aluminium heeft een veel langere levensduur dan een overkapping van bijvoorbeeld hout. Waar andere merken 6060-T6 aluminium gebruiken, maakt Gumax uitsluitend gebruik van het 6063-T6 aluminium, dit is 25% sterker. Tevens zijn de Gumax terrasoverkappingen uniek door hun kwaliteit door het gebruik van een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Door het gebruik van deze oersterke staalsoort zijn alle terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 80 KG per M²! Wij bieden u absoluut de laagste prijs garantie.

Slechts 6% BTW op uw bestelling inclusief montage

Indien u uw complete bestelling laat monteren door Tuinmaximaal en u voldoet aan de onderstaande voorwaarden kunt u profiteren van 6% BTW op de complete bestelling. Hierdoor kunt u uw overkapping en accessoires tegen een zeer lage meerprijs laten monteren! Wij komen u graag een handje helpen om de overkapping in elkaar te zetten. Meer informatie vindt u hier.

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw overkapping: