Montage Gumax® Shading Panel
Makkelijk en snel zelf monteren met een handig DIY-schuifsysteem

Montage Gumax® Shading Panel

Monteer de Gumax® Shading Panels heel eenvoudig zelf aan de hand van het DIY-schuifsysteem. Ontdek hoe het werkt en monteer onder uw overkapping.

Montagehandleiding

U kunt Gumax® Shading Panels heel makkelijk en snel zelf monteren dankzij het handige DIY-schuifsysteem en het railsysteem. Monteer deze volgens de stappen uit de montagehandleiding en u behoudt 5 jaar fabrieksgarantie.

Lees de bijgeleverde montagehandleiding waarin wij het monteren van Gumax® Shading Panels en het railsysteem stap voor stap uitleggen. Deze is ook als download beschikbaar en bekijk de montagevideo.

Gumax® Shading Panels inmeten

De hoogte van Gumax® Shading Panels bepaalt u aan de hand van de afstand van de bovenkant van de onder-rail tot aan de vlakke onderzijde van de goot (Gumax® overkapping) of de vlakke onderzijde van het dak van de overkapping (universeel). Meet op drie punten en gebruik de kleinste maat. Haal hier 136 mm vanaf.

Bestelt u ook een Gumax® terrasoverkapping? Monteer het dak van uw overkapping altijd met een hoek van 8 graden. Voor het monteren van de panelen aan de zijkanten heeft u 8° glazen spieën nodig. 

Afmetingen Gumax® Shading Panels

De hoogte van de panelen
De Gumax® Shading Panels maakt u zelf op maat voor elke hoogte. Ze zijn verkrijgbaar tot 2700 mm hoogte.

De afstand tussen de lamellen

De afstand tussen de lamellen

Bepaal zelf hoeveel licht er door de Gumax® Shading Panels valt aan de hand van de afstand tussen de lamellen. U heeft de keuze uit de volgende afstanden:

  • 10 mm (optioneel)
  • 13 mm (standaard)
  • 16 mm (optioneel)

Uw Gumax® Shading Panels monteren

Voor het monteren van Gumax® Shading Panels heeft u het volgende nodig:

Railsysteem

  • Gumax® railsysteem (bestaand railsysteem van uw Gumax® glazen schuifwanden of los bestellen in pakket)

Bij Gumax® Shading Panel geleverd:

  • Cassette
  • Frameset + handleiding
  • Lamellenset

Optioneel:

  • Afstandhouders in 2 maten

Het is belangrijk dat u Gumax® Shading Panels op een stevige fundering plaatst. Als uw terras stevig genoeg is, monteert u ze daarop. In andere gevallen is dit op te lossen door het plaatsen van een funderingskoker.

Uw Gumax® Shading Panels monteren