Informatie over terrasoverkappingen

Complete terrasoverkappingen

Zonder problemen buiten blijven zitten en genieten van uw tuin, ook als het regent of als het ‘s avonds wat frisser wordt? Dan is een terrasoverkapping een uitstekende zet.

Met een terrasoverkapping kunt u iedere kant op. Niet alleen zorgt deze ervoor dat u droog zit bij regen, ook kunt u bijvoorbeeld extra glazen schuifdeuren of zijwanden toevoegen om zo een complete tuinkamer te creëren. Zo kunt u ook bij wind en kou nog van uw tuin genieten. Is het juist erg warm? Door het toevoegen van zonwering, die onder het dak van uw terrasoverkapping geplaatst wordt, creëert u een aangenaam klimaat, ook in het hete zomerseizoen. Of wat dacht u ervan om van uw overkapping een complete buitenkeuken of loungeruimte te maken? Zo dient uw terrasoverkapping als een prachtig en functioneel verlengstuk van uw woning. U ziet, de opties zijn eindeloos.

Terrasoverkappingen: voor ieder wat wils

De beste terrasoverkappingen aan de scherpste prijzen, die vindt u bij ons. Doordat onze eigen transporteurs instaan voor het transport, kunnen we zelfs met fierheid de laagste prijsgarantie bieden. Meer over deze garantie leest u hier. Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten dakplaten, kleuren en stijlen. Zo is er altijd wel een terrasoverkapping die perfect aansluit bij uw woning en smaak. Van een klassieke tot moderne stijl, antraciet, wit of zwart, met glazen dak of met een polycarbonaat dak. Ook is het mogelijk om verschillende uitbreidingen aan de terrasoverkapping toe te voegen, bijvoorbeeld glazen schuifdeuren. Door de glazen schuifdeuren te combineren met onze tochtstrips houdt u de kou buiten de deur, en geniet u dus nog langer van het buitenleven. Of breid uw terrasoverkapping uit met schoren, om zo uw terrasoverkapping een landelijke uitstraling te geven. U ziet, een terrasoverkapping van Tuinmaximaal heeft veel mogelijkheden!

Terrasoverkappingen met Gumax® Excellence Superior Coating

Al onze aluminium onderdelen zijn gepoedercoat met Gumax® Excellence Superior Coating. Aangezien er veel verschil is in de kwaliteit van de op de verandamarkt gebruikte coatings, willen we het belang van de kwaliteit ervan benadrukken. Deze uitstekende coating biedt:

  • Superior glans en kleurbehoud
  • Van AkzoNobel - Interpon, wereldwijde leider in poedercoatings
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ontworpen om te voldoen aan de prestatievereisten van QUALICOAT

Uitbreidingen en accessoires voor terrasoverkappingen

Natuurlijk bieden we ook genoeg uitbreidingen en accessoires aan om uw terrasoverkapping helemaal af te maken. Wilt u ook in de hete zomer heerlijk genieten van het buitenleven? Onze automatische zonwering biedt uitkomst tegen de felle zon. Het unieke zonwerende doek houdt bovendien felle zonnestralen en warmtestraling tegen zonder te verduisteren. Meer over dit unieke product kunt u hier lezen. Niet alleen hebben we een oplossing voor de hitte, ook voor koud weer hebben we een oplossing: door glazen schuifdeuren en tochtstrips toe te voegen aan uw terrasoverkapping, houdt u de koude lucht buiten de deur, en kunt u ieder seizoen genieten van het buitenleven. Of voeg sierstrips en deurgrepen toe voor een perfecte afwerking. U bent natuurlijk welkom om deze uitbreidingen en de terrasoverkappingen zelf te bekijken in onze showroom.

Een voordelige terrasoverkapping

Tuinmaximaal maakt geen gebruik van tussenhandelaren. Doordat wij onze terrasoverkappingen zelf direct en in kant-en-klare bouwpakketten aanbieden, bent u dus altijd verzekerd van de laagste prijs. Tevens hebben deze zelfbouw pakketten als voordeel dat u zelf gemakkelijk aan de slag kunt. Met de gemakkelijke stap-voor-stap handleiding en de installatiefilmpjes zet u direct zelf uw terrasoverkapping in elkaar. Wilt u vast voorbereidingen treffen voor de montage, of zelf zien hoe makkelijk de montage is? Op onze downloadpagina vindt u onze installatiehandleidingen en -video’s van terrasoverkappingen en uitbreidingen zoals onze zonwering. Doordat u zelf aan de slag gaat met de montage, kunt u direct genieten van de door u in elkaar gezette overkapping.

Sneller aan de slag

Wilt u nóg sneller aan de slag met het plaatsen van uw terrasoverkapping? Haal uw bestelling dan af bij het magazijn van Tuinmaximaal. In verband met de drukte, werken we met afhalen op afspraak. Het magazijn is 7 dagen per week geopend. Kom altijd met twee personen om uw bestelling in te laden en zorg voor een glasbok indien uw bestelling glasplaten bevat. Meer informatie over het afhalen vindt u hier.

Veelgestelde vragen over Terrasoverkapping