Zonwering monteren

Zonwering montage

Gumax® automatische zonwering is te gebruiken onder elke Gumax® overkapping van een standaardformaat. Het is ook te monteren onder andere overkappingen. De zonwering wordt per strook direct onder de dakplaten geplaatst en is daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. Het elektrische systeem beschikt per baan over een motor en is voorzien van een uniek reflecterend zonweringsdoek wat de warmtestraling grotendeels weerkaatst naar buiten. De compactheid van het systeem zorgt ervoor dat de zonwering nauwelijks in het oog springt wanneer deze niet in gebruik is. 

Met de meegeleverde montagehandleiding monteert u de zonwering eenvoudig zelf in c.a. 30 minuten per strook. Wanneer u de zonwering monteert volgens de stappen van de montagehandleiding, dan geldt dat u geniet van de fabrieksgarantie.

Monteren onder andere typen overkappingen

Wilt u Gumax® automatische zonwering monteren onder een ander type overkapping dan de Gumax® terrasoverkapping? Op de informatiepagina vindt u de marges waar uw overkapping aan moet voldoen.

Eenvoudige montage

Gumax® automatische zonwering wordt geleverd als compleet bouwpakket, bestaande uit drie boxen. In de video hiernaast komen alle stappen aan bod: van het monteren van de bevestigingsplaatjes voor de geleiderails tot het ophangen van het zonweringsdoek. Als u eenmaal één strook heeft gemonteerd, hoeft u de stappen voor de andere stroken enkel te herhalen.

De montage in samenvatting

  • Al binnen 30 minuten per strook gemonteerd 
  • Direct aan de slag dankzij het gebruiksvriendelijke bouwpakket en stap-voor-stap montagehandleiding 
  • Bespaar op montagekosten

Montagevideo en montagehandleiding

In de meegeleverde montagehandleiding wordt het installatieproces stap voor stap weergegeven.  Bekijk vooraf, naast de montagevideo ook hier alvast de montagehandleiding. In de installatievideo wordt weergeven hoe de montage van Gumax® zonwering werkt. Houd de montagehandleiding en video bij de hand wanneer u aan de slag gaat met de montage van de zonwering om alle stappen eenvoudig op te volgen. Heeft u nog vragen over de montage van Gumax® zonwering? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen pagina

Box A: Startpakket montagehulpmiddelen

Box B: Geleidingsrailpakket

Box C: Zonweringsdoekpakket

Gumax zonwering