Zonwering montage

Gumax® automatische zonwering wordt geleverd als compleet bouwpakket, bestaande uit drie boxen. Met de meegeleverde montagehandleiding monteert u de zonwering eenvoudig zelf in c.a. 30 minuten per strook. Is uw overkapping geplaatst door Tuinmaximaal, dan kunt u de montage van de zonwering ook laten verzorgen door Tuinmaximaal. Voor zowel zelf monteren als laten monteren door Tuinmaximaal geldt dat u geniet van de fabrieksgarantie.

Monteren onder andere typen overkappingen

Wilt u Gumax® automatische zonwering monteren onder een ander type overkapping dan de Gumax® terrasoverkapping? Op de informatiepagina vindt u de marges waar uw overkapping aan moet voldoen.

Voordelen zelf monteren

  • Al binnen 30 minuten per strook gemonteerd 
  • Direct aan de slag dankzij het gebruiksvriendelijke bouwpakket en stap-voor-stap montagehandleiding 
  • Bespaar op montagekosten

Montagevideo en montagehandleiding

In de meegeleverde montagehandleiding wordt het installatieproces stap voor stap weergegeven. Twijfelt u nog of u de montage van het Gumax® zonweringssysteem zelf wilt uitvoeren? Bekijk dan naast de montagevideo ook hier alvast de montagehandleiding. In de installatievideo wordt weergeven hoe de montage van Gumax® zonwering werkt. Houd de montagehandleiding en video bij de hand wanneer u aan de slag gaat met de montage van de zonwering om alle stappen eenvoudig op te volgen. Heeft u nog vragen over de montage van Gumax® zonwering? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen pagina

Box A: Startpakket montagehulpmiddelen

Box B: Geleidingsrailpakket

Box C: Zonweringsdoekpakket