Levergebied & afhaal- en levertijd

Tuinmaximaal levert uw bestelling aan huis in België, Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Lees meer over het complete Europese levergebied waar Tuinmaximaal nu levert. Wilt u levering buiten het levergebied? Lees dan verder welke mogelijkheden er voor uw bestelling buiten het levergebied zijn.

Levering van Tuinmaximaal

Levertijd

De huidige levertijd

Regio 1 & 2: ca. 2 weken

Afhaaltijd

De actuele afhaaltijd is 1 dag.

Bezorgkosten

De bezorgkosten worden bepaald aan de hand van de bestelwaarde en uw postcode. In België betaalt u slechts €9,- , €19,- of €29,-

Voordelen van afhalen

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met het plaatsen van uw terrasoverkapping? Haal uw bestelling dan zonder extra kosten af bij het magazijn van Tuinmaximaal. Afhalen kan op afspraak en het magazijn is 7 dagen per week geopend. Meer informatie over afhalen.

Gratis levering bij Tuinmaximaal

Postcode checker

Controleer of uw postcode binnen het levergebied valt.
Aan deze tool kunnen geen rechten worden ontleend.

Veelgestelde vragen over het levergebied en Gratis levering *Voorwaarden voor behoud van conformiteit en garantie is dat de montagehandleiding gevolgd wordt en dat de producten niet geplaatst worden in extreme sneeuwzones (>800 N/M2 zoals in de Alpen) en/ of in extreme windgebieden (>32 m/s zoals delen van Schotland, windzone 4 in Duitsland en/of open gebieden binnen 5km in de buurt van open water.