Levergebied & afhaal- en levertijd

Tuinmaximaal levert uw bestelling aan huis in België, Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Lees meer over het complete Europese levergebied waar Tuinmaximaal nu levert. Wilt u levering buiten het levergebied? Lees dan verder welke mogelijkheden er voor uw bestelling buiten het levergebied zijn.

Levering van Tuinmaximaal

Levertijd

De huidige levertijd

Regio 1 & 2: ca. 2 weken
Regio 3: ca. 3 weken
Regio 4: ca. 3 weken

Afhaaltijd

De actuele afhaaltijd is 1 dag.
Uitgezonderd van het witte (RAL 9016) assortiment, hiervoor geldt een aangepaste afhaaltijd van 4 weken. 

Bezorgkosten

De bezorgkosten worden bepaald aan de hand van de bestelwaarde en uw postcode. In België betaalt u slechts €9,- tot maximaal €49,-.

Voordelen van afhalen

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met het plaatsen van uw terrasoverkapping? Haal dan uw bestelling af bij het Pick-up point in Eindhoven. Hiervoor betaalt u geen extra kosten.

Uw bestelling afhalen kan alléén op afspraak. Zodra we uw betaling ontvangen hebben, nemen we contact met u op. Meer informatie over afhalen.


Postcode checker
Controleer of uw postcode binnen het levergebied valt.
Aan deze tool kunnen geen rechten worden ontleend.

Veelgestelde vragen over het levergebiedVoorwaarden voor behoud van conformiteit en garantie is dat de montagehandleiding gevolgd wordt en dat de producten niet geplaatst worden in extreme sneeuwzones (>800 N/M2 zoals in de Alpen) en/ of in extreme windgebieden (>32 m/s zoals delen van Schotland, windzone 4 in Duitsland en/of open gebieden binnen 5km in de buurt van open water).