Levergebied van Tuinmaximaal

Het gebied waarin Tuinmaximaal levert betreft heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, België, Luxemburg en in delen van Frankrijk en Duitsland. De afbeelding hiernaast toont dit gehele gebied, twijfelt u nog of uw adres binnen het levergebied valt? Controleer het met de Postcode checker

Tuinmaximaal levert gratis in Nederland, België, Luxemburg, in delen van Frankrijk en een groot deel van Duitsland.

Laatste_kans_gratis_levering_Website_tuinmaximaal_NL23

Ligt het gewenste adres niet binnen het levergebied, dan heeft u de volgende bestelmogelijkheden:

  • Haal uw bestelling op in ons magazijn in Eindhoven. In dit geval adviseren we u om met twee personen te komen. Sommige onderdelen kunnen namelijk zwaar zijn. Bevat uw bestelling glazen platen? Breng in dat geval ook een glasbok mee, zodat u de platen verticaal kunt vervoeren. 
  • Laat uw bestelling bezorgen op een ander adres, dat binnen het levergebied van Tuinmaximaal ligt. Dit kan het adres van familie of een kennis zijn.

Let op; wanneer er producten geretourneerd dienen te worden, heeft u nog steeds te maken met het levergebied van Tuinmaximaal. Dit houdt in dat u dit kan retourneren bij het magazijn van Tuinmaximaal, of op het alternatieve adres binnen het levergebied van Tuinmaximaal. Heeft u nog meer vragen rondom het levergebied van Tuinmaximaal, neem dan contact op met onze planningsafdeling via planning@tuinmaximaal.be of via +32 14 480 193 

Tip: Huur een glasbok om de glasplaten verticaal te vervoeren. Horizontaal mogen deze namelijk in verband met mogelijke schades niet vervoerd worden.

De voordelen van Pick-up

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met het plaatsen van uw terrasoverkapping? Haal uw bestelling dan af bij het magazijn van Tuinmaximaal. Afhalen kan op afspraak en het magazijn is 7 dagen per week geopend. Kom altijd met twee personen om uw bestelling in te laden en zorg voor een glasbok indien uw bestelling glasplaten bevat.

Voorwaarden voor behoud van conformiteit en garantie is dat de montagehandleiding gevolgd wordt en dat de producten niet geplaatst worden in extreme sneeuwzones (>800 N/M2 zoals in de Alpen) en/ of in extreme windgebieden (>32 m/s zoals delen van Schotland, windzone 4 in Duitsland en/of open gebieden binnen 5km in de buurt van open water.

Postcode checker
Vul de cijfers van uw postcode in om te zien of uw postcode binnen het levergebied van Tuinmaximaal valt.

Voorbeeld: 1000

Aan de hand van deze tool kunnen geen rechten worden ontleend.

Levergebied Tuinmaximaal