Tuinmaximaal heeft maatregelen genomen waardoor wij goed bereikbaar zijn en bestellen, bezorgen, afhalen en monteren mogelijk blijft. Veel gestelde vragen>

Montage- en levergebied van Tuinmaximaal

Het gebied waarin Tuinmaximaal levert en monteert betreft heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, België en tot 200 kilometer hemelsbreed vanaf het filiaal in Eindhoven in Frankrijk en Luxemburg. De afbeelding hiernaast toont dit gehele gebied. Deze afstand is gebaseerd op metingen uitgevoerd met Google Maps. Dit kunt u zelf ook opmeten door in Google Maps te klikken op de rechtermuisknop en "Afstand meten" vanaf het filiaal in Eindhoven. (Rooijakkersstraat 8, 5652BB, Eindhoven). 

Ligt het gewenste adres niet binnen dit gebied, dan heeft u de volgende bestelmogelijkheden:

  • Haal uw bestelling op in ons magazijn in Eindhoven. In dit geval adviseren we u om met twee personen te komen. Sommige onderdelen kunnen namelijk zwaar zijn. Bevat uw bestelling glazen platen? Bring in dat geval ook een glasbok mee, zodat u de platen verticaal kunt vervoeren. 
  • Laat uw bestelling bezorgen op een ander adres, dat binnen het levergebied van Tuinmaximaal ligt. Dit kan het adres van familie of een kennis zijn.

Let op; wanneer er producten geretourneerd dienen te worden, heeft u nog steeds te maken met het levergebied van Tuinmaximaal. Dit houdt in dat u dit kan retourneren bij het magazijn van Tuinmaximaal, of op het alternatieve adres binnen het levergebied van Tuinmaximaal. Heeft u nog meer vragen rondom het monteer- en levergebied van Tuinmaximaal, neem dan contact op met onze planningsafdeling via planning@tuinmaximaal.nl of via 040-8200211. 

Tip: Huur een glasbok om de glasplaten verticaal te vervoeren. Horizontaal mogen deze namelijk in verband met mogelijke schades niet vervoerd worden.

De voordelen van Pick-up

Wilt u nog dezelfde dag aan de slag met uw bestelling, overweeg dan om de producten op te halen en beschik nog binnen 24u over uw bestelling. Het magazijn in Eindhoven is 7 dagen per week geopend van 09:00 - 18:00. Let op, bestellingen kunnen voor dezelfde dag geplaatst worden tot 17:30.

Liefergebiet Tuinmaximaal
Eenvoudig uw producten ophalen