Pergola

Pergola

Een duurzame pergola is een perfecte aanvulling op uw tuin. Met een pergola is het mogelijk om, ook wanneer het regent, heerlijk buiten te zitten op uw favoriete plek. U kunt een pergola gebruiken als werkruimte, ontspanningsruimte, of woonruimte. Tevens straalt het luxe uit en het biedt een meerwaarde aan uw huis, tuin en terras. Zit u graag buiten met familie of vrienden? Met een pergola kunt u zelfs laat in de avond comfortabel genieten in uw tuin.

Een pergola heeft meestal een dak van glas of polycarbonaat. De voorzijde blijft vaak open, wat zorgt voor een uniek buitengevoel. Indien u een volledig afgesloten pergola wenst, is het mogelijk om de voorkant en de overige zijdes te voorzien van glazen schuifdeuren

Voordelen van een pergola

Geniet van de vele voordelen door het gebruik van aluminium. De pergola’s zijn gemaakt van 6063-T6 aluminium, wat zorgt voor een oersterke constructie. Bovendien is het roestvrij, heeft het een lange levensduur en is het onderhoudsarm. U bent dus verzekerd van een ongeëvenaarde kwaliteit, en dat voor de voordeligste prijs.

Iedere tuin is anders. Daarom heeft Tuinmaximaal een breed assortiment pergola’s en in vrijwel iedere maat te verkrijgen. Alle pergola’s worden geleverd als compleet bouwpakket, inclusief schroeven en andere benodigdheden. Met een montagehandleiding en een montagevideo is het eenvoudig om de pergola zelf te bouwen. Het is uiteraard ook mogelijk om de overkapping door een montageteam van Tuinmaximaal te laten monteren.

Onze adviseurs informeren u graag per telefoon, per e-mail of persoonlijk in onze sfeervolle showroom. Deze is op werkdagen geopend van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur. De koffie staat voor u klaar!

Slechts 6% BTW op uw bestelling inclusief montage

Indien u uw complete bestelling laat monteren door Tuinmaximaal en u voldoet aan de onderstaande voorwaarden kunt u profiteren van 6% BTW.

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw Pergola: