Tuinoverkappingen

Het scheelt per regio welke benaming men gebruikt voor een overkapping aan het huis. Tuinmaximaal gebruikt het woord 'terrasoverkapping'. Een tuinoverkapping kan zowel een vrijstaande als een overkapping aan het huis zijn. Tuinmaximaal verkoopt geen vrijstaande overkappingen, maar er kan wel een frame geplaatst worden waar een overkapping tegen gemonteerd kan worden. Tuinmaximaal plaatst echter geen frames hiervoor.

Elk seizoen heeft zijn charmes. Zelfs als het frisser wordt, regent of waait, vallen er heel wat mooie dingen te ontdekken in de tuin. Daar wilt u natuurlijk het liefst zo lang mogelijk genieten, zonder in te boeten aan comfort. Voor zo’n momenten is een tuinoverkapping ideaal! Want een tuinoverkapping, dat is het hele jaar door comfortabel tuinplezier. Er zijn trouwens altijd uitbreidingsmogelijkheden. Misschien begint u met een tuinoverkapping en beslist u later om er glas in te (laten) plaatsen, zodat het een veranda wordt. Dat is handig bij frisser weer. Is de zon te fel? Dan kunt u altijd nog kiezen voor een automatische zonwering. Welke keuze u ook maakt, bij Tuinmaximaal vindt u altijd een betaalbare oplossing.

Uw tuinoverkapping: standaard of op maat?

De beste overkappingen voor uw tuin aan de scherpste prijzen, die vindt u bij ons. Doordat onze eigen transporteurs instaan voor transport, kunnen we zelfs met fierheid de laagste prijsgarantie bieden. Meer over deze garantie leest u hier. Al onze overkappingen komen rechtstreeks uit de fabriek, zonder tussenhandelaren, en worden op voorraad bewaard in Eindhoven. Binnen het assortiment vindt u diverse soorten dakplaten, kleuren en stijlen. Zo is er altijd wel een tuinoverkapping die aansluit bij uw woning en smaak. Van klassiek tot modern, met glazen dak of niet… Alles is mogelijk!

Kant en klaar bouwpakket

Onze tuinoverkappingen worden geleverd in complete bouwpakketten inclusief stap-voor-stap montagehandleiding en installatiefilm. Daarmee kunt u direct zelf aan de slag.

Direct aan de slag

Wilt u nog sneller aan de slag met het plaatsen van uw tuinoverkapping? Kies er dan voor om uw bestelling bij ons af te halen. In verband met drukte werken we voor afhalen op afspraak. Sommige items van uw tuinoverkapping kunnen zwaar zijn. Kom daarom altijd met 2 personen om alle items in te laden en zorg voor een glasbok indien uw order glasplaten bevat. Bekijk hier meer over het afhalen. Door uw bestelling af te halen, kunt u bovendien direct aan de slag met het plaatsen van uw tuinoverkapping. 

Veelgestelde vragen over tuinoverkappingen