Tuinoverkapping

Een tuinoverkapping zorgt er voor dat u kunt genieten van het beste comfort. Er zijn altijd uitbreidingsmogelijkheden bij Tuinmaximaal. Misschien begint u met een tuinoverkapping. U kunt er dan later glas in (laten) plaatsen, zodat het een serre wordt. Welke keuze u ook maakt, wij leveren het aan u. Er wordt een compleet bouwpakket aan u geleverd en 80% van onze klanten monteert alles zelf, maar de montage kan ook uit worden besteed aan Tuinmaximaal. Binnen drie weken krijgt u het complete pakket geleverd en dan kunt u aan de slag met de tuinoverkapping.

De beste tuinoverkapping van Tuinmaximaal

Er wordt bij Tuinmaximaal geen gebruik gemaakt van groothandels. De overkappingen komen vanuit de fabriek en daarom kunnen wij uw bouwpakket snel leveren. U kunt hier nu onze tuinoverkapping prijzen bekijken en dan ziet u dat hier de goedkoopste tuinoverkappingen worden aangeboden. Na bestelling van een terrasoverkapping trachten wij ernaar u zo spoedig mogelijk te bellen om een afspraak te maken voor de levering. Als u vragen heeft dan kunt u ons altijd bellen of mailen, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Is uw huis ouder dan 10 jaar? Slechts 6% BTW op uw bestelling

Indien u uw complete bestelling laat monteren door Tuinmaximaal en u voldoet aan de onderstaande voorwaarden kunt u profiteren van 6% BTW op de complete bestelling. Hierdoor kunt u uw tuinoverkapping en accessoires tegen een zeer lage meerprijs laten monteren! Meer informatie

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw tuinoverkapping: