Tuinkamer

Tuinkamer

Een tuinkamer biedt u alle comfort die een veranda ook bezorgd. Een tuinkamer is een toegevoegde ruimte aan uw woning, met veel lichtinval. Het is een perfecte oplossing om een gezellige beschutte ruimte in uw tuin te creëren. Wanneer het zonnetje schijnt, zet u de glazen schuifdeuren open. Bij minder goede weersomstandigheden, zoals wind en regen, kunt u de glazen schuifwand sluiten. Zo bent u alle seizoenen verzekerd van een aangenaam buitenleven.

Diverse opties en accessoires

Om de overkapping extra te verwarmen heeft Tuinmaximaal ook een terrasverwarmer. Indien u in de avonduren graag geniet in uw tuinkamer, is LED verlichting een geschikte optie. U heeft de keuze uit allerlei breedte- en dieptematen. In het assortiment van Tuinmaximaal zijn ook nog eens verschillende kleuren, stijlen en daktypen te vinden. Zo is er voor ieder wat wils. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel hier uw tuinkamer samen.

De voordeligste tuinkamers

Tuinkamers zijn uniek in hun kwaliteit door het gebruik van een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Door het gebruik van deze oersterke staalsoort zijn alle tuinkamers bestand tegen een last van wel 80 KG per M²! Bovendien zijn alle constructies voorzien van een CE markering. Dat deze hoge kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijst de laagste prijsgarantie die Tuinmaximaal biedt. Zoekt u een mooie kwalitatieve tuinkamer, dan bent u bij Tuinmaximaal altijd het voordeligst uit. De tuinkamer wordt bij u thuis geleverd als geheel bouwpakket inclusief alle benodigde montagematerialen, zodat u als klusser deze gemakkelijk zelf kunt monteren.

BTW voordeel op uw bestelling inclusief montage

Liever de montage door Tuinmaximaal laten verzorgen? Indien u voldoet aan de voorwaarden kunt u profiteren van 6% BTW op de complete bestelling. Hierdoor kunt u uw tuinkamer en accessoires tegen een zeer lage meerprijs laten monteren!

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw tuinkamer: