Schuifpui

Stelt u zich eens voor: uw woning door zon overgoten en u geniet van een geweldig uitzicht op uw tuin. Wanneer het mooi weer is, haalt u het mooie buitengevoel naar binnen met een schuifpui van Tuinmaximaal. Zo kunt u elk seizoen genieten in uw tuin!

Door gebruik van individuele panelen, met ieder een eigen geleidingsrail, is het mogelijk om de schuifpui te gebruiken naar uw wensen. Een aluminium schuifpui is erg gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en is gemakkelijk te openen en te sluiten, ook door uw kinderen. Door accessoires toe te voegen, zoals deurgrepen, tochtstrippen, sierstrippen en U-profielen kunt u de pui compleet te maken. Met deze accessoires wordt de schuifpui ook tochtvrij, en het houdt muggen en vliegen buiten, zodat u ongestoord zal genieten van het buitenleven.

Een schuifpui is een eenvoudige manier om meer uit uw woning te halen.

De schuifdeuren kunnen heel gemakkelijk om uw bestaande terrasoverkapping of veranda geplaatst worden. Maar ook onder een uit- of aanbouw is een schuifpui een goed alternatief. U kunt dan lekker buiten genieten wanneer u wilt. Tevens zorgt een schuifpui voor meer licht in huis en bespaart u veel ruimte. Bij openslaande deuren moet u meestal aan de buitenzijde ruimte vrijhouden. En juist daar staan doorgaans ook de terrasmeubels. Met een schuifpui heb je hier geen last van en win je ruimte terug. De panelen van de schuifpui zijn gemaakt van 10 mm gehard veiligheidsglas, en wegen minstens 50 kilo per stuk. Vanwege dit gewicht is het noodzakelijk dat de schuifpui altijd waterpas op een goede fundering geplaatst wordt. Hiervoor adviseren wij onze aluminium funderingskoker te gebruiken.Neem een kijkje in de webwinkel om de verschillende mogelijkheden en maten te bekijken. Door te kiezen voor een schuifpui van Tuinmaximaal beperkt u de kosten. De prijs is eenvoudig zelf te bereken in onze webshop. U bent van harte welkom in onze showroom, welke iedere dag is geopend. De koffie staat voor u klaar!
Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw glazen schuifdeuren: