Schuifpui

Schuifpui

Verschillen tussen een glazen schuifwand en een schuifpui

Wanneer u op zoek gaat naar een schuifpui, komt u veel opties tegen. Een van deze opties is een glazen schuifwand. Dit is een goed alternatief voor een aluminium schuifpui. Voordat u een beslissing maakt, is het slim om u goed in te lezen. Zo komt u eenvoudig tot de juiste keuze.

"Door de duidelijke handleiding en video had ik mijn glazen schuifpui snel geplaatst. Ik ben heel blij met het resultaat" - Louis

Meer genieten met een aluminium schuifpui

Wilt u optimaal genieten van uw huis en tuin? Dan is een schuifpui echt iets voor u. Het maakt de woonkamer ruimtelijker én er komt veel meer natuurlijk licht het huis binnen. Verder zorgt het ook voor een natuurlijke overloop van buitenshuis naar binnenhuis. Het nadeel van een kunststof schuifpui is dat u de montage meestal niet zelf kunt doen. Vaak dient er namelijk een draagmuur uitgebroken te worden waardoor schuifpuien lastig zelf te monteren zijn. Voor de montage zult u dus een bedrijf moeten inschakelen. 

Met een glazen schuifwand geniet u van de voordelen van de schuifpui én deze kunt u ook nog eens volledig zelf plaatsen. Zo bespaart u kosten voor de montage. Ook zorgt een glazen schuifwand voor een moderne en ruimtelijke uitstraling. Een glazen schuifwand is dus een echte aanwinst voor uw huis en tuin.

Een glazen schuifwand kunt u, in tegenstelling tot een aluminium schuifpui, inzetten op andere constructies:

Met behulp van een eenvoudige stap-voor-stap handleiding en video kan iedereen zijn of haar eigen glazen schuifwand monteren. De modulaire opzet van onze pakketten maakt dat u versteld zult staan van hoe snel u een luxe glazen schuifwand in elkaar zet!

Schuifpui onder een uitbouw

Kiest u voor een glazen schuifwand of een schuifpui?

Zoals u hierboven leest, zijn er voor- en nadelen te benoemen van een kunststof schuifpui ten opzichte van een glazen schuifwand. Wilt u zich graag verder oriënteren? Dat kan! Bekijk dan eens het volgende:

Een extra tip: Vraag kosteloos én vrijblijvend het samplepakket aan. Zo kunt u zien én voelen hoe onze producten eruit zien.

De kosten van een glazen schuifwand versus een schuifpui

Onze glazen schuifwand is een compleet bouwpakket dat u volledig zelfstandig kunt plaatsen. Het inmeten, aanschaffen en monteren van een kunststof schuifpui brengt tijd en kosten met zich mee. Er dient een draagmuur uitgebroken te worden waardoor het bijna niet mogelijk is om de montage zelf te doen. U zult bij een schuifpui dus kosten kwijt zijn aan een montagebedrijf, dit is bij het plaatsen van een glazen schuifwand niet nodig.

Een glazen schuifwand monteren is dus voordelig ten opzichte van een schuifpui. Bekijk DobbitTV voor ideeën en tips voor uw keuze en de montage.

Bereken exact de kosten van uw glazen schuifwand

U zag al dat de aanschaf van een glazen schuifwand voordeliger is in vergelijking tot de aanschaf en montage van een aluminium schuifpui. Bereken eenvoudig de exacte kosten van uw glazen schuifwand met onze handige online rekentool.

Wilt u eerst globaal de kosten van uw glazen schuifwand weten? Hieronder staan de beginprijzen (excl. lopende acties) voor elke maat railsysteem:

Zoals u ziet, zijn onze glazen schuifwanden erg voordelig. U krijgt er ook maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op. Onze glazen schuifwanden zijn van ongeëvenaarde kwaliteit, voorzien dan CE markering en bestand tegen orkaankracht, een laag sneeuw en aardbevingen. Dit geldt natuurlijk alleen wanneer u de stappen uit de montagehandleiding goed volgt.

Overtuigd? Bereken dan nu de kosten van uw glazen schuifwand.

Toch nog vragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Nieuwsgierig naar de exacte kosten voor uw schuifpui? Stel uw eigen schuifpui samen in onze webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze klantenservice.

Inspiratie opdoen?

Bekijk hier een aantal van onze projecten:

Bekijk ook eens onze andere producten