Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies. Met deze cookies bieden we een betere ervaring op onze website en volgen wij en derden partijen jouw internetgedrag.
Hiermee kunnen we relevante advertenties tonen op basis van jouw interesses. Als je verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent.Lees meerVerberg deze melding

Losse onderdelen

Bestel hier alle uitbreidingsmogelijkheden voor terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. Met behulp van onderstaande accessoires en losse onderdelen houdt u uw overkapping sfeervol, warm, en tochtvrij. De echte klussers onder ons kunnen hier ook losse onderdelen van de Gumax® producten vinden om eigen aanpassingen te maken aan de overkapping.

SET betonpoeren voor 2 staanders
€ 132

SET betonpoeren voor 2 staanders

SET betonpoeren voor 3 staanders
€ 183

SET betonpoeren voor 3 staanders

SET betonpoeren voor 4 staanders
€ 233

SET betonpoeren voor 4 staanders

Cbl-1926-1
€ 82

Betonpoer met HWA

Gumax terrasverwarmer heater terrasoverkapping veranda
€ 617

Gumax Terrasverwarmer 3200 watt

Deurgreep glazen schuifdeur antraciet RAL7016
€ 26

Gumax deurgreep mat antraciet

  • Mat antraciet (RAL7016)
Gumax zijwand terrasoverkapping helder polycarbonaat 2.5 en 3 meter diep RAL7016M
€ 514

Zijwand 2.5m en 3m diep mat antraciet met helder polycarbonaat

  • Mat antraciet (RAL7016)
Fundering 6 rail
€ 205

Fundering 6 rail

Gesloten betonpoer
€ 51

Betonpoer zonder HWA

Accessoires voor de terrasoverkapping

Breid uw Gumax® overkapping uit met een van onze accessoires. Zo kunt u de zijkanten van uw overkapping afsluiten met een vaste polycarbonaat zijwand, of met een van onze spieën. Met de Gumax® schoren geeft u uw overkapping een landelijke uitstraling, en met de LED-verlichting en terrasverwarmer kunt u altijd buiten onder uw veranda blijven zitten, zelfs al is het donker en koud.

Accessoires voor de glazen schuifwand

Bij de Gumax® glazen schuifwand kunt u verschillende praktische en sierlijke accessoires bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de tocht tegengaan door middel van tochtstrippen en u-profielen, maakt u extra makkelijk de schuifdeuren open met de Gumax® deurgrepen en kunt u de afzonderlijke glaspanelen aankleden met sierstrips.

Losse onderdelen van de terrasoverkapping en glazen schuifwand

Gaat u zelf uw overkapping monteren met een aantal aanpassingen en heeft u hiervoor losse aluminiumprofielen of dakplaten nodig? Of heeft u beschadigde onderdelen die u wilt vervangen? Alle losse onderdelen van de Gumax® producten zijn hier te vinden. Hiermee kunt u elke aanpassing aan uw overkapping maken die u wenst. Heeft u onderdelen reeds door Tuinmaximaal laten monteren? Dan kunt u hier tevens extra montageklussen en herstelwerkzaamheden door Tuinmaximaal bij bestellen.