Losse onderdelen en accessoires

Tuinmaximaal heeft maatregelen genomen waardoor wij goed bereikbaar zijn en bestellen, bezorgen, afhalen en monteren mogelijk blijft. Veel gestelde vragen >

Bestel hier alle uitbreidingsmogelijkheden voor terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. Met behulp van onderstaande accessoires en losse onderdelen houdt u uw overkapping sfeervol, warm, en tochtvrij. De echte klussers onder ons kunnen hier ook losse onderdelen van de Gumax® producten vinden om eigen aanpassingen te maken aan de overkapping.

6 x 3w gumax led verlichting terrasoverkappingen
€ 205
Gumax LED verlichting 6 x 3W
Gesloten betonpoer
€ 51,00
Betonpoer zonder HWA
Cbl-1926-1
€ 82,00
Betonpoer met HWA
Deurgreep glazen schuifdeur crème RAL9001
€ 26,00
Set 1 deurgreep mat crème
  • Mat crème (RAL9001M)
Deurgreep glazen schuifdeur antraciet RAL7016
€ 26,00
Set 1 deurgreep mat antraciet
  • Mat antraciet (RAL7016)
Fundering 3 rail
€ 133
Fundering 3 rail
Fundering 4 rail
€ 154
Fundering 4 rail
Fundering 5 rail
€ 175
Fundering 5 rail
Gumax tochtstrip zonder haar in terrasoverkapping
€ 16,00
Sierstrip mat antraciet zonder haar
  • Mat antraciet (RAL7016)

Accessoires voor de terrasoverkapping

Breid uw Gumax® overkapping uit met een van onze accessoires. Zo kunt u de zijkanten van uw overkapping afsluiten met een vaste polycarbonaat zijwand, of met een van onze spieën. Met de Gumax® schoren geeft u uw overkapping een landelijke uitstraling, en met de LED-verlichting en terrasverwarmer kunt u altijd buiten onder uw veranda blijven zitten, zelfs al is het donker en koud.

Accessoires voor de glazen schuifwand

Bij de Gumax® glazen schuifwand kunt u verschillende praktische en sierlijke accessoires bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de tocht tegengaan door middel van tochtstrippen en u-profielen, maakt u extra makkelijk de schuifdeuren open met de Gumax® deurgrepen en kunt u de afzonderlijke glaspanelen aankleden met sierstrips.

Losse onderdelen van de terrasoverkapping en glazen schuifwand

Gaat u zelf uw overkapping monteren met een aantal aanpassingen en heeft u hiervoor losse aluminiumprofielen of dakplaten nodig? Of heeft u beschadigde onderdelen die u wilt vervangen? Alle losse onderdelen van de Gumax® producten zijn hier te vinden. Hiermee kunt u elke aanpassing aan uw overkapping maken die u wenst. Heeft u onderdelen reeds door Tuinmaximaal laten monteren? Dan kunt u hier tevens extra montageklussen en herstelwerkzaamheden door Tuinmaximaal bij bestellen.