Tuinmaximaal bekroond met 8e Gazellen Award 

Europees marktleider terrasoverkappingen krijgt nationale én internationale erkenning

EINDHOVEN – Tuinmaximaal is voor de 8e keer bekroond met een FD Gazellen Award. De Europees marktleider op het gebied van terrasoverkappingen en toebehoren, ontvangt de award als een van de snelst groeiende grote bedrijven. “Een prachtige beloning voor de nationale en internationale groei die we met alle collega’s realiseerden”, vindt een trotse Ivo van Maris, directeur van Tuinmaximaal.

FD Gazelle Tuinmaximaal 2024

Tuinmaximaal ontving in 2023 al de FD Gazelle Internationaal Award en ook in 2024 mogen zij zich Gazelle Internationaal noemen. In de afgelopen 8 jaar werd het van oorsprong Eindhovense bedrijf met evenveel Gazelle Awards bekroond. Tuinmaximaal levert meer dan 200.000 terrasoverkappingen en accessoires binnen, en sinds enkele maanden ook buiten, de Europese Unie. “Iedere huizenbezitter met een tuin kan voordelig én kwalitatief gedurende 365 dagen per jaar in eigen tuin genieten”, legt Van Maris uit.

In alle landen voert Tuinmaximaal haar typisch Nederlandse bedrijfsnaam. “Wij zijn eigenwijs en doen graag dingen op onze eigen manier, wij koesteren onze naam”, licht Van Maris toe. “Bijvoorbeeld voor Britten is die naam een tongtwister. “ Tuinmaximaal vroeg de afgelopen maand in een campagne aan inwoners van het Verenigd Koninkrijk hoe zij de naam uitspreken. Resultaat: duizenden voice-berichten van huiseigenaren die hun tuin met een terrasoverkapping willen uitbreiden.

Trotse klanten met lovende beoordelingen
“Iedere huizenbezitter met een tuin kan voordelig én kwalitatief hoogwaardig gedurende 365 dagen per jaar in eigen tuin genieten”, legt Van Maris uit. “Onze klanten zijn trots op hun zelf geplaatste Gumax® terrasoverkappingen.” Dat blijkt uit duizenden lovende online klantbeoordelingen op platforms waaronder Trusted Shops, Klantenvertellen en Google Reviews.

 

Tuinmaximaal behoort sinds 2017 tot de snelste groeiende Nederlandse bedrijven. “We zitten bovenop het productieproces en slaan hierbij alle tussenschakels zoals groothandels over”, licht Van Maris een tipje van het bedrijfsgeheim toe. “Zo biedt Tuinmaximaal de laagste prijs garantie.”