Pasen. Een lentefeest waar lekker eten centraal staat. Enthousiast nodig je vrienden en familie uit voor een paasbrunch bij jou thuis. Daar wil je natuurlijk iets leuks van maken. Wil jij weten hoe je een onvergetelijke paasbrunch organiseert? Lees dan snel verder.

Pasen paasbrunch

Wat doen we met eten?

Als je aan Pasen denkt, denk je aan eieren. Verse eitjes, gekleurde eitjes én chocolade eitjes. Deze mogen zeker niet ontbreken tijdens jouw paasbrunch. Zorg ook voor diverse broodjes, beleg en salades en al snel staat jouw Paastafel vol met lekker eten. Voor elk wat wils en gewoon te koop bij iedere supermarkt.

Decoratie inspiratie

Een mooi gedekte tafel brengt iedereen al snel in een vrolijke stemming. Maak het jezelf vooral niet te moeilijk. Je hoeft geen dure decoratie te kopen of alle slingers uit de kast te trekken. Haal je mooiste servies tevoorschijn en zet een vaas op tafel met een vrolijke paastak. Zo ziet de tafel er direct feestelijk uit. Ook chocolade paaseieren en paashazen kunnen prima als decoratie dienen.

Paasbrunch

Lekker lang natafelen

Het is altijd leuk om tijd door te brengen met je familie en vrienden. Gebruik deze feestdag daarom om lekker lang na te tafelen. Geniet van elkaars gezelschap en deel mooie verhalen. Drink nog een drankje en laat vooral de chocolade paaseieren niet staan.

Plezier voor de kleintjes

Vier je Pasen samen met kleine kinderen? Zij vinden het lang natafelen vaak minder leuk. Vol ongeduld en enthousiasme zitten ze op hun stoel. Laat ze niet stilzitten en start de zoektocht naar de verstopte paaseieren in de tuin. Of laat ze vrolijke paaseieren beschilderen. Zo beleven de kinderen een leuk Paasfeest.

Meer inspiratie? Bekijk hier ons Pinterestbord.