Gumax® Shading Panel frame mat wit lamellen mat antraciet hoogte 2100 mm

Left Information
Frame kleur
Lamelkleur
Hoogte
Levertijd in weken
Afhaaltijd in dagen
Right Information
Mat wit (RAL 9016)
Mat antraciet (RAL 7016)
2100
2
28

Prijs zoals samengesteld:
--,--


Het Gumax® Shading Panel past onder elke Gumax® terrasoverkapping, maar ook onder andere overkappingen zoals een houten overkapping of carport. Dankzij het goed bewerkbare aluminium kort u het Gumax® Shading Panel eenvoudig in voor de gewenste hoogte.

Railsysteem
Heeft u al Gumax® glazen schuifwanden? Dan passen de Gumax® Shading Panels in het bestaande railsysteem. Als u nog geen schuifwanden hebt, dan schaft u het railsysteem in pakket los aan. 

Afstandhouders voor de lamellen
Met behulp van de afstandhouders bepaalt u de afstand tussen de lamellen van Gumax® Shading Panel. Standaard leveren we afstandhouders van 13 mm. Meer of minder ruimte tussen de lamellen? Bestel dan de afstandhouders van 10 mm of de afstandhouders van 16 mm hierboven erbij.

Levering & montage
Tuinmaximaal levert het Gumax® Shading Panel bij u thuis af als compleet bouwpakket of u haalt het zelf op bij het pick-up-point. Het pakket bestaat uit een cassette, frameset, lamellenset, afstandhouders van 13 mm. Optioneel leveren wij het railsysteem in een pakket en de afstandhouders van 10 mm of 16 mm. Daarnaast ontvangt u een stap-voor-stap montagehandleiding. Een duidelijke montagevideo waarmee u het Gumax® Shading Panel eenvoudig zelf monteert en installeert, vindt u op onze downloadpagina.

 De levering bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Cassette
  • Doos A: frameset + montagehandleiding
  • Doos B: lamellenset

Optioneel:

  • Afstandhouders 10 mm of 16 mm
  • Railsysteem in pakket