Tuinmaximaal heeft maatregelen genomen waardoor wij goed bereikbaar zijn en bestellen, bezorgen, afhalen en monteren mogelijk blijft. Veel gestelde vragen >

Showroom & contact

Contactgegevens Tuinmaximaal

Locatie showroom en magazijn:
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Nederland

E-mail: info@tuinmaximaal.be
Klantenservice.:+32 14 480 515
Planningsafdeling:+32 14 480 193
Bekijk hier alle bedrijfsgegevens.

Aangepaste showroom openingstijden:
ma - vr: 09:00 - 18:00  21:00
za - zo: 09:00 - 18:00

Telefonische bereikbaarheid:
ma - vr: 09:00 - 21:00
za + zo 09:00 - 18:00

Afhalen goederen mogelijk
ma t/m zo: 09:00 - 18:00
Snel aan de slag met uw bestelling? Bekijk hier alle voordelen van afhalen.
Let op: In verband met drukte, werken we momenteel met afhalen op afspraak.

De showroom en het magazijn zijn 365 dagen per jaar geopend, dus ook op alle feestdagen zoals Kerst, Pasen en nieuwjaar.

Meer informatie rondom de huidige situatie

In ons bedrijf en dus ook in onze showroom is er een hygiëne protocol actief. Wij willen u vragen om dit protocol net als onze medewerkers te volgen tijdens een bezoek aan onze showroom en met zo min mogelijk mensen tegelijk te komen.

Bij binnenkomst vragen wij u om het protocol te lezen. Naast het protocol kunt u ook de desinfectiemiddelen terugvinden. Wij verzoeken u om minimaal 1,5m afstand te houden van andere bezoekers én onze medewerkers, volgens de richtlijnen van het RIVM. De wachttijden kunnen hierdoor wat langer zijn dan u van ons gewend bent.

Mocht u last hebben van verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts dan vragen wij u om uw bezoek aan de showroom uit te stellen.

Wij informeren u natuurlijk graag telefonisch, per e-mail en via het onderstaande contactformulier. Daarnaast kunt u ook de virtuele tour door onze showroom volgen.

Lees hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen rond de huidige situatie.

Advies & bestelproces

Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.

Vraag een samplepakket aan

Benieuwd naar de materialen van onze overkappingen? Vraag hier uw gratis samplepakket aan. Hierin ontvangt u een brochure, kleursamples en voorbeelden van de dakmaterialen.

  U kunt onze brochure hier direct downloaden.

Informatiefilms

Bekijk ook eens onze informatiefilms voor meer informatie over onze producten. Meer video’s vindt u op ons Youtube kanaal.

Showroom Tuinmaximaal

Bezoek onze showroom

Tuinmaximaal heet u van harte welkom in onze showroom van 500m² in Eindhoven.

 365 dagen per jaar geopend, ook op alle feestdagen.

 Loop zonder afspraak binnen voor een vrijblijvende offerte.

 Persoonlijk advies. Tip: neem foto's en de afmetingen van uw gevel/terras mee.

 Haal snel uw bestelling af in het magazijn. Tip: kom altijd met 2 personen om spullen in te laden!

360 virtuele tour showroom tuinmaximaal

Drukte verspreiding in de showroom

Wilt u goed voorbereid uw showroom bezoek plannen? Onze drukte-indicator laat zien welke drukte u op verschillende dagen en tijden in onze showroom kunt verwachten. Op feestdagen is het vaak drukker in de showroom en bij de hoge pieken kan de gemiddelde wachttijd langer zijn. Let op dit is slechts een indicatie en biedt geen garantie.
Afbeelding
Afbeelding

Contact

Kijk voor uw vragen op de 'veelgestelde vragen' pagina. Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan contact op met ons via onze contactgegevens, bezoek onze showroom, of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt hier onze privacyverklaring lezen.