Marktleider

Met de verkoop van 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Alle terrasoverkappingen vermenigvuldigd met een gemiddelde breedte van 6 meter, is meer dan 60 kilometer aan dakplaten per jaar! Hiernaast zijn we marktleider in glazen schuifwanden waarvan we jaarlijks ook meer dan 60 kilometer aan panelen leveren voor gebruik onder allerlei overkappingen.

Hoe het komt dat Tuinmaximaal marktleider is? Tuinmaximaal geeft de laagste prijs garantie op alle terrasoverkappingen, welke ook nog eens van ongeëvenaarde kwaliteit zijn!

marktleider europa

De laagste prijs garantie

Tuinmaximaal heeft gegarandeerd de laagste prijzen voor alle bouwpakketten van terrasoverkappingen. Indien u een vergelijkbare terrasoverkapping elders voor een lagere prijs kunt vinden, dan past Tuinmaximaal direct alle prijzen in haar webwinkel aan en ontvangt u een cadeaubon te besteden in onze webwinkel.

Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

laagste prijs garantie

Ongeëvenaarde kwaliteit

Waar andere merken 6060-T6 aluminium gebruiken, maakt Gumax enkel gebruik van het 25% sterkere 6063-T6 aluminium. Hiernaast zijn de Gumax terrasoverkappingen uniek in hun kwaliteit door het gebruik van een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Door het gebruik van deze oersterke staalsoort zijn alle terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 80 kg per m² (zonder veiligheidsmarge zelfs 100 kg/m²)! De Gumax terrasoverkappingen zijn dan ook voorzien van CE markering wat inhoudt dat zij voldoen aan alle Europese bouwnormen en ze zijn zelfs bestand tegen:

logo ce markering

Zware aardbevingen

terrasoverkapping bestand tegen zware aardbevingen

Wind tot orkaankracht

terrasoverkapping bestand tegen wind tot orkaankracht

Een meter verse sneeuw

terrasoverkapping bestand tegen meter verse sneeuw

Hoge kwaliteit en toch zo goedkoop, hoe kan dat?

Tuinmaximaal krijgt vaak de vraag hoe het mogelijk is dat de Gumax terrasoverkapping met een hoge kwaliteit aangeboden worden voor prijzen die onder de prijzen van andere aanbieders met een mindere kwaliteit liggen. Het antwoord hierop is simpel:

Bij Tuinmaximaal komen de producten rechtstreeks uit de fabriek met de laagste prijs garantie als resultaat!

schakels gumax tuinmaximaal

BTW voordeel België

Naast de laagste prijs garantie op alle bouwpakketten kunt u ook profiteren van 6% BTW op uw complete bestelling indien u deze laat monteren door Tuinmaximaal en uw huis ouder is dan 10 jaar. Hierdoor kunt u uw terrasoverkapping en accessoires tegen een zeer lage meerprijs laten monteren! Klik hier voor meer informatie over de BTW regeling.

btw voordeel belgie

Het team van Tuinmaximaal

personeelsfoto tuinmaximaal