Klassieke terrasoverkapping in antraciet van 11,06 x 4 meter met glazen dak

Left Information
Model
Stijl
Kleur
Dak
Breedte
Diepte
Aantal staanders
Levertijd
Right Information
Gumax® Excellence
Klassiek
Mat antraciet (RAL 7016)
Helder glas
11.06 meter
4 meter
4
Levertijd: Ca. 2 weken
Afhaaltijd: Ca. 1 dag

Prijs zoals samengesteld:
--,--


Met deze mat antraciet Gumax® terrasoverkapping met dak van helder glas creëert u een luxe verlengstuk aan uw woning. Maak uw terrasoverkapping compleet met glazen schuifwanden onder uw terrasoverkapping. Daarmee ontstaat een ware tuinkamer en geniet u ook op koude dagen van het vrije buitengevoel. Glazen schuifwanden voor zowel de voorkant als zijkanten van uw overkapping bestelt u op deze pagina eenvoudig mee. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs en ontvangt u vijf jaar fabrieksgarantie op uw terrasoverkapping. Wanneer u uw overkapping monteert volgens de montagevoorschriften, dan behoudt u de vijf jaar fabrieksgarantie.


Aan de slag met de montage
Tuinmaximaal levert uw terrasoverkapping snel bij u thuis als compleet bouwpakket. Alle benodigde materialen zoals schroeven, kit, een kitpistool en gatenboor worden meegeleverd. Met behulp van de meegeleverde papieren handleiding en de online montagevideo gaat u direct aan de slag. Wanneer u de overkapping monteert volgens de stappen uit de handleiding, behoudt u de garantie.

Levertijd: Tuinmaximaal streeft ernaar om uw bestelling binnen circa één week te leveren. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, neemt onze planningsafdeling contact met u op over de leverdatum. Tijdens drukke periodes kan het voorkomen dat de levertijd langer duurt, bekijk hier de actuele levertijd.

 


Dit pakket bestaat uit
Dit product ontvangt u als compleet bouwpakket met de standaard benodigde onderdelen zoals schroeven/pluggen, kit, een kitpistool, 75mm gatenboor, PVC bladvanger, PVC buis/90 graden bocht van 75mm, rubbers worden meegeleverd. Extra opties en accessoires zijn niet standaard inbegrepen. Het pakket is voorzien van een papieren handleiding waarin u alle geleverde onderdelen kunt zien. Hiernaast kunt u extra hulpmiddelen voor de montage, zoals bijvoorbeeld de montagevideo’s, hier terugvinden.

De hoofdonderdelen van dit pakket bestaan uit:

  • Mat antraciete staanders
  • Tussenliggers
  • Zijliggers
  • Koppelstuk
  • Ophoogprofielen
  • Gootpakketten inclusief sierlijst en muurprofiel
  • Metalen strips
  • Glazen dakplaten van 98cm breed

Het aantal onderdelen is afhankelijk van de breedte en diepte van uw overkapping. Dit wordt duidelijk in de montagehandleiding.