Een zwarte overkapping komt overal tot zijn recht


Zwarte kozijnen, zwarte (metalen) deuren en zwarte meubels zijn populairder dan ooit. Bij Tuinmaximaal begrijpen wij de keuze voor deze kleur goed. De zwarte terrasoverkapping is dan ook een waardevolle toevoeging aan ons assortiment.

Stijlvol & tijdloos

Zwart is chique, elegant en strak in uw huis en tuin. De kleur zorgt voor een mooi contrast, waardoor de andere kleuren in uw interieur of tuin nog mooier uitkomen. Net zoals het design van onze producten, is de kleur zwart tijdloos.

Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te allen tijde uit te breiden. Wilt u meer kleur in uw interieur en tuin verwerken? Met een zwarte overkapping kunt u dit gemakkelijk toepassen. Het is een kleur die indruk maakt, maar tegelijkertijd passend is voor elke gelegenheid.

Zwarte terrasoverkapping van Tuinmaximaal

Onderhoudsvriendelijk &
lange levensduur

De zwarte overkapping (RAL 9005) is vervaardigd uit het kwalitatieve 6063-T6 aluminium en is gepoedercoat met Gumax® Excellence Superior Poedercoating. Zo is de overkapping zeer onderhoudsvriendelijk en heeft deze een lange levensduur. Daarnaast wordt deze niet aangetast door UV-straling en vocht. Als u kiest voor Gumax® Excellence, dan kiest u voor een matte coating die zijn kleur uitstekend behoudt.

 

“Deze zwarte overkapping is precies wat we zochten. Door de strakke uitstraling past het perfect bij onze tuin. Het voelt als een verlengstuk van onze woning.”

Talloze uitbreidingsmogelijkheden

Het tijdloze is ook terug te zien in de uitbereidingsmogelijkheden. Maak uw terrasoverkapping compleet met schuifwanden, verlichting, zonwering en accessoires, welke ook vervaardigd zijn in de kleur mat zwart (RAL 9005).

Creëer schaduw en beschutting met de Gumax® Shading Panels of ervaar de gezellige sfeer van het Gumax® Lighting System. Het uitbreiden van uw terrasoverkapping en het toepassen van accessoires is ook na installatie nog mogelijk. Alle producten sluiten naadloos op elkaar aan en vormen een stijlvol geheel.

Samen genieten onder een mat zwarte tuinoverkapping van Tuinmaximaal

Laat u verrassen door de mogelijkheden met een zwarte overkapping in uw tuin. Het vormt een verlengstuk van uw woning en laat u maximaal genieten van het buitenleven.
Bekijk de uitbreidingen en accessoires voor een zwarte terrasoverkapping:

Nu vanaf

€ 358

Glazen schuifwanden

Vinkje_SVG

Uitbreidbaar met accessoires

Vinkje_SVG

Nóg langer buiten genieten

Nu vanaf

€ 339

Shading Panel

Vinkje_SVG

Schaduw, beschutting en privacy

Vinkje_SVG

Eenvoudig verschuifbaar

Nu vanaf

€ 1.341

Zonwering

Vinkje_SVG

Met afstandsbediening

Vinkje_SVG

Per baan in te stellen

Nu vanaf

€ 160

Verlichting

Vinkje_SVG

Ledspots

Vinkje_SVG

Gumax® Lighting System

Veelgestelde vragen over een zwarte overkapping