3 railsysteem mat wit 2940mm breed met totale hoogte van 2600mm

Left Information
Model
Aantal rails
Profielkleur
Breedte
Totale hoogte +/- 20 mm
Aantal panelen
Levertijd in weken
Afhaaltijd in dagen
Right Information
Gumax® Excellence
3
Mat wit (RAL 9016)
2940 mm (3-rail)
2600
3 panelen 980mm breed
2
28

Prijs zoals samengesteld:
--,--


Met Gumax® glazen schuifwanden sluit u uw overkapping eenvoudig af zonder lichtinval te verliezen. Bij mooi weer opent u de schuifdeuren en op koudere dagen maakt u een afgesloten ruimte van uw terras. Zo geniet u het hele jaar door comfortabel van uw terrasoverkapping. De glazen schuifwanden zijn te plaatsen onder terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports. U kunt zowel de voorkant als de zijkanten van de ruimte afsluiten met de schuifdeuren. Voor het plaatsen van glazen schuifwanden aan de zijkanten van Gumax® overkappingen zijn 8° spieën voor glazen schuifwanden nodig. Deze kunt u vinden bij de losse onderdelen.

Afmetingen glazen schuifwanden
Raadpleeg de meetinstructies om na te gaan of deze set glazen schuifwanden aansluit op uw situatie. U vindt hier tevens de exacte afmetingen van de aluminium profielen.

Fundering
Voor de fundering van de glazen schuifwanden adviseert Tuinmaximaal aluminium funderingskokers mee te bestellen. Gebruikt u geen funderingskokers? Zorg er dan voor dat u beschikt over een fundering van minimaal 10 cm breed en 10 cm diep die minstens 390 KG per strekkende meter kan dragen en geheel waterpas is.

Accessoires
Maak uw glazen schuifwanden compleet met diverse accessoires als handgrepen, tochtstrips en sierstrips. Tochtstrips beperken niet alleen de doorlating van wind, ook muggen en vliegen blijven buiten de ruimte. Combineer de tochtstrips met sierstrips voor een fraaie afwerking. Ook zijn er U-profielen beschikbaar die tegen de muur of staander geplaatst dienen te worden. In combinatie met tochtstrips gaat u daarmee de tocht tegen aan de zijde van de staanders of de muur. Let op: heeft u een Gumax® overkapping van 6,06 meter breed en een 6-sporig railsysteem aan de voorzijde? Het is dan noodzakelijk om U-profielen te plaatsen zodat de deuren aansluiten op de staanders.

Keuze uit diverse handgrepen: 
   

Aan de slag met de montage
Tuinmaximaal levert uw schuifwand snel bij u thuis als compleet bouwpakket met de standaard benodigde onderdelen zoals de schroeven, het bitje etc. Alle benodigde materialen worden meegeleverd. Ook is het pakket voorzien van een papieren handleiding waarin u alle geleverde onderdelen kunt zien. Daarnaast kunt u hier extra hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld de montagevideo’s terugvinden. Wanneer u de schuifwand monteert volgens de stappen uit de handleiding, behoudt u de garantie.

De hoofdonderdelen van dit pakket bestaan uit:

  • Glazen schuifdeuren met een breedte van 980mm
  • Een pakket met de onderrail en bovengeleider

Het aantal onderdelen wat u ontvangt is afhankelijk van de breedte en diepte van uw railsysteem. Dit wordt duidelijk in de montagehandleiding.